HEJ DÅ

Blir upphämtad om ca 10 min, då drar jag & Johanna till Arlanda, för att sedan åka till Grekland :D (som ni kanske förstått)
Hej då min kära familj, älskar er mest på jorden, vi ses om en vecka :)
Btw, har aldrig varit borta en hel vecka från mina föräldrar, haha komiskt.
Så detta blir ett äventyr ;)


PUSS SÅ LÄNGE! <3

Min rambo ;)

Masse har nyss gått härifrån & jag saknar honom redan, min rambo! Vilket han själv gärna vill bli kallad ;) & vad var det du kallade mig Masse? Rambolina va? Vilket perfekt par, tycker ni inte? ;) Haha. Nej men jag ville bara säga att han är hur bra som hellst! Han fick mig verkligen att glömma att jag skulle flyga inatt.
Jag finner mig i nuet när jag är med honom (a)
Jag älskar verkligen dig, utav hela mitt hjärta! Glöm inte det baby<3


Masse & Evelina :)
(Rambo & Rambolina)

Svart att förstå..

Tänk dig jöuis, att vi ska till Grekland imorgon/inatt! Jag har fortfarande inte fattat det känns det som. Men jag tror vi får en super mysig resa du & jag. Äntligen är vi så stor så du & jag faktiskt kan åka själva, hur härligt är inte det? Okej, jag älskar att åka med min familj också, men det är inte så dumt med sin bästa vän heller :) Hennes pappa kör oss till Arlanda inatt vid 4 halv 5, ska man sova innan eller inte? Får se hur länge Masse stannar här ikväll :)  Men det känns som att jag ändå är för nervös för att lyckas sova ngt. Jaja, ha en bra lördags kväll allihopa, bloggar kanske inatt innan jag åker, annars hörs vi om en vecka :)


..BTW, GRATTIS TILL NICOLE PÅ HENNES 18-ÅRS DAG IDAG!

Dagen innan natten!

Idag har jag inte hunnit skriva ngt, har haft fullt upp hela dagen faktiskt. Jag vaknade kl 10 halv 11 helt klar pigg. Det är nog pga stressen/nervositeten som börjar komma över mig. Jag duschade, fixade mig, packade det sista sedan tog jag bussen till stan med Johanna.Vi köpte det sista viktiga till resan, solskydd, ansikts-servetter & resorb, det är en vätske brustablett som man kan ta om man fått i sig för lite vätska, eller kanske har väldigt ont i huvvet. Den balanserar upp vätsebalansen & saltbalansen i din kropp. Bra grejj! Johanna köpte även lite andra grejjer. Sen tog vi bussen hem till henne där jag började ladda ner lite musik till resan. Måste ha någt att lyssna på, musik är ju guld! Sen kilade jag hem och åkte och handlade med mamma, pappa & majsen. Efter det gick jag & mamma en skogspromenad med Elsa, skönt att få komma ut i naturen lite, det var riktigt länge sen. Nu sitter jag & väntar in minutrarna tills Masse ska komma, vi ska kolla film & bara ta det lugnt. Ska bli skönt att han kommer hit, då får jag lite annat att tänka på. Just nu är jag ett nerv-vrak som suttit i min mammas famn i en halv timme! Finns inget bättre än sin mors varma famn ibland!
& ni vet, flygning är inte min grejj!


Puss till Mamma!
Kvinnan i mitt liv


Kusinbarn

Min kusin Emma har ett barn som heter Anton, han är 2 ½ år. Så idag kom Peter som är Emmas pappa & Anton på besök. Dem ska nämligen sova här eftersom att Emma ska till Stockholm. Jag blev glatt överraskad av att få träffa Anton, har inte träffat honom sen i julas, det är sjukt! Nu är han jätte stor & jätte söt. Vi var nyss ute och spelade boll. Kan inte säga att jag har träffat ett gladare barn än Anton, han skrattar hela tiden. Världens goaste. Nu ska vi åka & handla massa godis! :)


Anton, sa jag inte att han alltid var gald?

Stenen Anton tog med sig hem

Gosigo!

Elsa ville också vara med & spela!

Städ, pack & familjedag

Idag vaknade jag kl 10 av att mamma ringer & tjatar om att jag ska städa mitt rum. Men jag sover vidare, till kl 11.15 iaf. Sen går jag upp och gör frukost till mig och jesper. Blev ägg och macka som vanligt, älskar ägg. Efter det dammar jag & dammsuger mitt rum, nu är det skinande rent ;) Efter det tog jag en dusch, man känner sig alltid så äcklig efter att man har städat. Nu ska jag hämta in resväskan eftersom jag inte gjorde det igår. Så ska börja lägga ner alla kläder som jag ska ha med mig som för tillfället ligger på min soffa. Känner mig lite stressad, är så rädd att glömma ngn, men jag & jöuis får påminna varandra :) Hon har även skrivit en packlista, så det här ska vi nog fixa :)

Mina planer för ikväll är ju totalt förstörda. När mamma ringde mig imorse och tjatade om städningen sa hon även att mormor & morfar kommer på middag ikväll för att säga hej då till mig. Jag har inte träffat min mormor på hela sommaren, hon har varit i stugan. Så därför blir jag hemma ikväll med familjen och släkten. Hade egentligen planer på att kila hem till Nicole på middag, den pärlan fyller ju 18 år imorgon. & henne har jag inte heller träffat på jätte länge, så tråkigt att det inte blev av ikväll.. Men lovar, när vi kommer hem från Grekland ska jag & jöuis hitta på ngn med dig, det är på tiden nu tycker jag :)


Två av mina närmaste vänner, Johanna & Nicole!

världens bästa farmor

Jag kom nyss hem från min härliga farmor. Hon satte mig vid bordet idag och snackade med mig om min resa till Grekland. Hon berättade om saker jag absolut INTE fick göra, och saker jag skulle akta mig för. Hon hade varit på Ålandskryssning (hon lever på dessa båtar) och som alltid fick vi barn massa godis. Toblerone bland annat, yummi! kan ju säga att min redan är slut, haha. men iaf jag har en omtänksam & genom go farmor, love her! <3

Maja, jag & farmor i sommras påväg till grönalund.

Packningsdags kanske?

Två dagar kvar, usch börjar närma sig nu. Inte usch för resan, den ska bli underbar, men usch för flygresan. Jag hatar start och landning som ni säkert vet, men lite mysigt har jag börjat tycka att det är när man väl är uppe i luften. & jag hoppas hoppas hoppas jag & jöuis får den där snygga flygvärden som jag hade påväg till & från grekland, (två grr) då äre roligt att flyga! (a) haha nerå, men nu ska jag hoppa in i duschen tror jag för att sedan hämta in min resväska. Det är dags att börja planera lite till resan nu tror jag, vilka kläder som ska tvättas, vilka krämer som ska med, vilka skor mm. Ni som läser får gärna komma med små tips om vad man behöver när man reser själv (har bara rest med mammsen & pappasen förr) då sköter ju dom allt det här nödvändiga, det enda jag har behövt tänka på är mig själv, mina skor & kläder :) Senare idag ska jag majsen & pappa kanske åka till farmor medan mamma städar huset. Sen ikväll ska jag umgås med min bästis.


Filmkväll

Jag hade en jätte trevlig kväll/natt med Masse. Jag, han & hans syrra kollade på tre filmer igår. Alla var faktiskt jätte bra:) Minns inte vad dem hette, men kanske kan visa dem senare eller ngt. När vi hade kollat klart på alla filmerna så var kl rätt mycket, så det blev att jag sov där. Masse skulle försöka vara lite romantiskt sa han och bar mig i sin famn från soffan in till hans säng, haha en sån sötis!<3

Jag & min älskling, (gammal bild)


Hem för att vända

Klippningen blev bra, hon tog så minimalt hon bara kunnde, precis som jag bad om. men lack blev jag ändå, dem har höjt priset till 410 kr, :O Jag klippte mig på 30 min & det kostade mig 500 kr eftersom att jag färgade mina ögonbryn för 90 kr också, asså det är sjukt, rån! Sedan tog jag bussen till Masse vi kilade ner till Ica för att hyra film, men hittade ingen bra, så vi tog bilen med hans mamma istället & hyrde tre filmer på ett annat ställe. Masse skulle sedan på träning så vi ska kolla på filmerna hemma hos honom sedan när han kommer hem från träningen. Så jag är nu hemma för att vända igen :) Så vi hörs senare eller imorgon för nu kilar jag till min älskling, puss!<3

Gammal bild.

Klipptime

Nu är jag färdigfixad & kilar ner på stan & klipper mig. Vi hörs senare när jag är hemma igen, eller om jag bloggar från Masse, så berättar jag hur klippningen blev.  Btw, ska nog färga mina ögonbryn idag också :)

Evelina med inte en enda produkt i hårt + att det är helt oplattat!
Mina toppar måste finslipas ser jag..

Today

Jag vaknade rätt tidigt idag, redan vid 7, men det var för att hela min familj var vaken och skulle till jobb & skolor. Sedan gick jag & la mig igen, vaknade av att masse smsar vid 11 tiden; (God morgon sömntuta!<3) Haha, ska han säga! Bara för att han för en gångs skull är vaken före mig! Annars äre alltid jag som är vaken först. Den stackaren är nere i tvättstugan och tvättar nu, lider med honom. Själv har jag nyss gjort mig en kopp tee och en smörgås som jag ska äta innan det är dags för mig att göra mig iordning för att glida ner mot stan och klippa mig. Ska be henne klippa så minimalt hon bara kan, (jag hååller ju på att spara ut mitt hår), vi får se hur långt det kan bli. Efter att jag har klippt mig blir det att ta bussen/eller gå hem till Masse. Vi ska sedan gå ner och hyr en film, mys.


Sjukt

Kl är snart två och jag fattar inte vad jag gör uppe nu? Jag är så lat att jag inte änns orkar resa mig från stolen & gå till min säng & lägga mig, sjukt! Så jag kan ju lika gärna berätta lite om min kväll dårå. Jag cyklade över till Johanna, vi "gjorde jens-shorts", vilket blev en katastrof! Hennes blev stor som tält medan mina blev små som miniatyr shorts. Helt fel, vi är definitivt ute och cyklar. Haha, iaf vi cyklade sedan till donken, vi beställde båda två in en fet meny, fast vi båda egentligen var mätta, why? Dem hade ingen ketchup vilket gjorde oss pissed off, så vi drog hem till mig för att se sex and the city. Nu ska jag sova, pusspuss!<3


INTE ALLS SOM JAG VILLE HA DEM,  BLEV FÖR SLIMMMY!

Jöuis and Ewe night

Jag är nu hemkommen från stallet. Ny grupp i stallet, men det verkar vara super trevlig tjejer så det ska nog bli en rolig grupp att rida med. Ridningen gick super duper bra idag. Ronja hade jag, hon var så fin, lyssnade på allt jag bad om. Vilken känsla (a) Sussie min nya ridlärare är ju bara helt jävla klockren, vilken tjej!
Jag har hört med flera stycken och alla överrens kommer med att man faktiskt glömmer alla problem när man rider, man glömmer allt som stressar än, alla ovänner man har, allt som är jobbigt, mm. Allt har liksom försvunnit när man kommer upp på häst ryggen. Det enda man koncentrerar sig på är hästen, man blir så inne i att få hästen att gå i form att man liksom har rensat hjärnan efter en ridlektion.

Nu ska jag kila till Johanna. Vi ska göra jeans-shorts. Sedan cyklar vi till donken, yummi!

Stallet

Har nyss suttit klistrad framför tv;n med min bror & kollat höjdhopps finalen. Gick väl inte allt för bra för Stefan Holm, fjärde plats får vi nöja oss med. Men jävlar vilken lirare som drog hem guldet, haha vet inte namnet men bra var han!

Minna ringde mig nyss & påminnde om att vi faktiskt ska till stallet idag. För några år sedan hade jag aldrig glömt bort en sån sak som stallet, men nu? Är det ett tecken på att jag faktiskt har tröttnat rätt mycket på ridningen? Jag vill verkligen inte sluta, eftersom att jag har kommit så långt nu. Det skulle kännas fel att spola 9 års ridning i sjön. Men vi får se, jag kommer inte låta mina föräldrar betala nästan 6000 tusen om året för att jag ska syssla med ngt jag egentligen tröttnat på. Jag får väl hoppas på att det känns bättre efter ridningen idag, att känslan kommer tillbaka. Dem som inte rider förstår inte känslan av att sitta där på häst ryggen, att faktiskt ha kontroll över ett så stort djur.
Sen så saknar jag faktiskt mina ridkamrater Minna & Linda!



SOV GOTT!

Nu är mitt huvud helt slut tänkt för idag, den är över arbetad & behöver sova.
Vad ska man göra när man inte vet vad som är rätt & vad som är fel? Jag vet ingenting längre.. Ibland kan jag bli rädd för mig själv.  Jag ska försöka att börja lita på folk igen, jag ska försöka börja lita till 100 % igen, som jag var förr. Det är inte för någon annans skull, utan för min egen skull! Jag tål inte att vara den människa jag är idag, jag har alltid litat på folk & trott gott om människor, den Evelina ska tillbaka. För jag har kommit på att är man stark i sig själv så klarar man att tackla olika nerslag/konflikter. Kan du förlåta blir du mycket starkare i dig själv och du behöver inte heller vara orolig för att bli sårad igen, för skulle du bli sårad av ngn igen så vet du att du är stark nog för att gå vidare, du har gjort det förr & du kan göra det igen. Du blir då säker på att du behöver bara dig själv, & ingen annan! Jag vet att jag behöver bara mig själv & ingen annan, därför vågar jag nu ta chansen att verkligen börja lita på människor igen, fullt ut.
Hoppas ingen tar illa upp, det är är min blogg & mina känslor. Ni behöver inte läsa, tack & hej för mig.

Låt ingen hindra dig ifrån att vara precis den du är!

Fettis-dag!

Jag, Johanna & Jens träffades på stan. Dem städade ur mitt så eftersom jag var så seg att komma ner till stan (a) Så blir det ibland. Väl nere så växlade jag pengar, vi köpte hårfärg till Jens som skulle färga mörkt. Sedan tog vi bussen hem till Jens, vi köpte med oss pizza från pizzerian runt hörnet, sedan upp & kollade på en gammal klassiker, scary movie 1 :D

Under filmen när vi hade ätit klart så började jag med att färga Johannas utväxt, det blev mycket bra. Sedan medans hennes färg satt i så färgade hon Jensis hår + hans getskägg, :D haha. Ni båda två blev grymt snygga!
Tjocka som vi är så blev vi sugna på godis & sprang ner och köpte med oss dricka & godis för att sätta på ännu en film, Glasblåsarens barn. Jag satt hela filmen och försökte se min moster som ska vara någon av nunnorna. Men det var ju så jävla mörkt så jag såg inte vilken av dem som är hon. Men med i filmen är hon iaf, vet bara inte vart :D haha. Efter det mådde jag så illa så det känndes som jag skulle spy, först massa cola & pizza, sedan godis på det? Låter jag som en nyttig & bra förebild? haha no way! Hemma nu iaf, & jag får se vad kvällen har att erbjuda. Pusspårumpan!


En bild från oss i ettan. Snart två hela år sen!
Kan du fatta att du såg ut sådär jens? Stor make over på ett år!

God morgon

Jag var för trött för att klippa mig idag. Så jag bokade en ny tid kl 11.15 på onsdag. Masse ligger fortfarande & sover, eller han är vaklen men seg som skjutton :P Jag har satt på ägg så vi ska snart gå ner & äta frukost. Senare ska jag vidare mot mammas jobb med henne matlåda hon glömde, sen blir det stan, sen skolan en snabbis, jag ska städa ur mitt skåp, (bättre sent än aldrig) haha, sen färga johannas hår hemma hos jens, tror även han ska färga :) That's my day!


Saknar mitt hjärtegull

Tonight

Filmen var faktiskt jätte mysig, gillade den faktiskt. Lite halv rolig ibland, mycket musik, dans & även mycket löööve in this movie ;) haha. Men den var bra som sagt, se den på bio för där gör den sig nog mycket bättre!
Min kväll ska spenderas med min älskling som ska sova här. Ska snart hoppa in i duschen & sedan äta lite mat. Just nu är jag jätte seg & sitter och lyssnar in Honey and the moon på you tube, som är dagens låt för min del! Älskar den!(Tänker på jöuis när jag hör den, hon lyssnade mycket på den förr :)
Ska nog langa iväg ett sms & höra vad hon gör ikväll, kanske vill hon kolla en film här med mig & masse eller ngt, :) btw, jag kom på nu att jag ska klippa mig kl 11 imorgon, måste langa iväg ett sms till masse också & höra om han vill gå upp så tidigt med mig :P Puss så länge, ha en trevlig kväll!


Bio

Nu ska jag, min syster & min mamma på bio. Det vart mammsi som fick välja film, hon valde såklart Mama mia. Men det blir nog bra, man ska inte vara negativ ;) Så vi hörs senare suckers, puss från mig!


At Jensis place!

Nu kilar jag över till Jens på filmkväll med Johanna. För er som inte vet är det våran kära klasskamrat. Inte träffat honom under hela sommaren, så nu blir det nog mycket snack och lite nya kvaller kanske, haha.


Är det helt slut på sommar, sol & värme nu?


Lördag

Jag & Masse vaknade runt halv 1, vi gjorde toast & spelade kort. Han vann som vanligt, blä. Sedan fick jag skjuss hem & for nästan driekt på stan med Johanna. Hon köpte hårfärg sedan vandrade vi vidare mot Veronica, skulle lämna och hämta lite kläder där. Alltid när vi är så delar vi på allt, och eftersom vi har varit med varandra rätt mycket på den senaste tiden så har till & med min mammas smink lyckats hamna hos vera, haha, som sagt vi delar på allt när vi två är med varandra. Har alltid varit så och kommer säkert alltid vara så, men det är rätt skönt. Som ett andra hem^^
Jag & Johanna gick också dit för att ta farväl till Vera som drar till Rhodos i en vecka med Adam. Ni får ha det bäst, men det kommer bli tomt här hemma utan dig veris, Puuuuuuuss & ha det bäst som sagt! Kommer sakna dig gumman!
Ses kanske på flygplatsen ;)


fredag

Jag tog bussen till Veronica runt 18 någonting. Vi fixade oss, åt & tog en drink. Sedan gick vi över till Janice, där även Matilda var. Sen blev det utgång för oss tre. Hade en super trevlig kväll! Jag & Veronica mingla mest runt lite, vi tog det lugnt med drickat denna gång också, det blir trevligast så, både för stunden & dagen efter. (kolla vad stora vi blivit) Synd bara att vi missade "Champagnekillen". Det var nämligen så att det kom fram en kille till Janice & sa hur många är ni tjejer? Hon svarade 4 st. Okej sa han, då bjuder jag på champagne för att ni är så fina ikväll tjejer! Så han beställde in den dyraste på stället, för 720 kr?! How sick is that?! Men tror ni inte jag & Vera har gått därifrån medans dem pratar, JO! Janice försöker skrika efter oss när vi är på andra sidan baren, men vi dansar vidare & hör ingenting, FAN! Så när jag & Vera kom tillbaka hade Janice & Matilda glatt druckit upp allt han bjöd på, haha. Jaja, trevlig kväll är väl sammanfattningen. Min kväll slutade hemma hos masse, som vanligt! Men det är jag bara glad över, cuz I love him!
Byebye!






Kvällen som kommer..

Än så länge är jag inte riktigt säker på hur min kväll blir. Jag & Vera har planer på att gå ut, till Pluto. Men vi får se hur det blir med det, men skulle vara roligt att få komma ut lite. (jag vet, jag var där i onsdags) Men jag var dock nykter då, och jag kommer troligtvis inte dricka alls mycket denna krogenrunda heller.
Ha en trevlig kväll gott folk, vi hörs!


Wonderful family

På kvällen igår kollade jag & Johanna på lite film. Efter det gick jag över till Massis. Hans familj var hemkomna från Turkey efter två veckor :) Bruna & fina, eller negrer. Kan ju säga att jag är grymt avis. Men jag drar ju också snart. Ska bli superskönt. Men iaf, när jag kom dit gav Marja (masses mamma) mig ett jätte fint armband med mitt namn ingraverat, superfin! + en nyckelring. Jag tyckte den var jätte fin den med, eftersom jag älskar blått! Tacktack, jätte gulligt!
Man kan inte annat än gilla den familjen, alla är alltid så trevliga & glada.






Softardag

Jag sov hos Veronica inatt och idag på morgonen så kom Adam (hennes pojkvän) över så gjorde vi en stor frukost. Vi gjorde varma mackor i ungn och stekt ägg. Mycket trevligt. Sedan kom masse & hans killkompisar & hämtade mig. Jag fick då se Masses nya "bostad" för första gången. För er som inte vet så har han flyttat hemifrån, med två killkompisar.

Nu var det så att jag & Pappa skulle ut och övningsköra för första gången, men tack vare min jävla cp bror så kanske det inte blir av. För han måste ha skjuss till träningen & då föreslog pappa att köra med mig mellan han skjussade dit dem och hämtade dem. Men nejtack, jag pallar inte vänta på det! Jag ska träffa Johanna & kanske Masse senare, så fan heller att jag väntar på det! ARRRRRRG!


Pluto

Från gårdagen, på klubben Pluto.


Jag & Veronica

Kvällplaner än så länge

För mig, johanna & Veronica blir det utgång ikväll. Först hem till vera på en drink eller två, sedan vidare till pluto. Blir en lugn kväll, min & Veras del iaf. (man vet aldrig med Johanna :D) Vi var bara sugna på att gå ut & dansa lite, så vi ses där :)

Älska oss!


Majso&jag

Vi hyrde två filmer idag, på hemköp. Måste bara tillägga att det är super skönt & super enkelt att hyra där. Bussen stannar precis utanför & filmerna är typ dubbelt så billiga :) Vi hyrde Värstingarna, jag & masse har sätt den innan.. Men jag tyckte den var bra så hyrde den en gång till. Maja verkade också gilla den starkt, hon sa iaf det. Vi köpte även med oss godis & sen chips & dipp hem till ikväll. Men chipsen & dippen får nog jag hålla mig ifrån (a) haha. Har nyss varit & handlat med mamma & pappa vi kpte hem kvällsmat & sedan lite annat nödvändigt.

Till kvällsmat blir det en supergod sallad med pasta, kyckling soltårkade-tomater, pesto, grönsaker, parmaskinka mm. Yummi!


Dwayne "The Rock" Johnson spelar huvudrollen i denna modiga och inspirerande film som bygger på en sann berättelse om en grupp tonårsbrottslingar som får en andra chans genom att bilda ett football-lag.  De flesta av hans ungdomar skickas så småningom antingen tillbaka till fängelset eller möter ett våldsamt öde när de återvänder till gatorna. I ett desperat försök att åstadkomma något utarbetar han tillsammans med sin arbetskamrat Malcolm Moore (Xzibit, tv-serien "Pimp My Ride") en plan för att lära dem disciplin och ansvarskänsla genom amerikansk fotboll. SE DEN!


Mysdag

Nu ska jag & min lillsyster ta bussen till en videobutik för att hyra film, köpa godis & coca cola! haha, tjockisar, vi vet :) Men vad finns det att göra annars i detta dåliga väder? Hon ville ta en sväng på stan & fika eller så, men jag känner inte för att dra mig ner på stan när jag inte är riktigt frisk. Så det får bli en hemma dag framför tv:n, men det funkade lika bra för henne. Btw, idag är jag faktiskt mycket iggare & jag tror jag har "vilat" bort min förkyldning helt & hållet snart! Men men,  mig når ni på mobilen idag kära folk, puss!
Hemmadag!

Hejsan

Nu ska jag kila över till massis. Kännde för att komma ut från huset en sväng. Varit inne hela dagen igår & hela dagen idag, så jag behöver nog lite friskt luft, det kanske man till & med frisknar till lite av? :)

Sjuklingen

Jag mår inte allt för bra idag heller. Har bara degat på soffan hela dagen. Till frukost gjorde jag mig en hallon-smothie, blev jätte god! Sedan vid 3 gick jag & la mig en timme, när jag vaknade kännde jag mig faktiskt mycvkt piggare. Men nu när jag har setat uppe ett tag känner jag att jag inte är riktigt "pigg". Imorse ringde jag även Vera & gav återbud om Sthlm imorgon. Det var egentligen så att vi skulle åka och shoppa i Stockholm imorgon, sedan luncha med johanna & Maja(hennes kusin). Men så blev det ju inte, pga att jag är sjuk! Tack kroppen, är det här tacken för att jag har slitit hela sommaren med mitt jävla sommarjobb och nu ska "fösöka" njuta av de sista två sommarlovs veckorna? I'm pissed!


Sov gott!

Nu tänkte jag vara "duktiga Evelina" & faktiskt gå och lägga mig. Jag tror att min förkyldning bröt ut här om natten då jag inte sov så mycket & sedan efter det ha jobbat 11 timmar i lördags & i söndag. Det är påfrestande för kroppen & den behöver därefter all den vilan den kan få. Så jag ska bara ringa ett samtal till baby sedan göra min kropp en tjänst, sova! Imorgon hoppas jag på att jag är friskare & att solen kanske kan titta fram lite, ska även umgås med johanna & masse. Gooood night everybody! :)


Slut på det roliga

Jag han inte änns njuta av en dag av mitt sommarlov, jag är just nu tok-förkyld! Det var jag ju faktiskt igår med (pina på jobbet) Men jag trodde det skulle gå över, men icke sa nicke. Det är typ tusen gånger värre idag. Huvudet värker, jag är snorig & täppt på samma gång?!, hes är jag också (som vanligt), jag blir även sådär snurrig som ni vet att man blir när man reser sig för fort när man är riktigt förkyld, det blir liksom vitt framför ögonen, inte så roligt. Men jag hoppas att jag tillfrisknar till snart. Som ni säkert förstår kan jag inte vara "baby-sitter" åt Lorenz imorgon som jag såg så mycket fram emot. Egentligen skulle ingen förkyldning i världen kunna stoppa mig från att få täffa den underbara bebisen, men jag tänker på hans bästa. Det är inte så bra för honom att bli förkyld när han bara är 3 veckor gammal. Så jag får hälsa på när jag kryat till. Hoppas ni andra har en bra dag! Vad händer i detta hemska väder? Kanske var det en bra vecka att bli förkyld på? Sitta hemma, äta godis, kolla film, dricka te & tycka synd om sig själv?


SOMMARLOV

Vadå tänker ni, det är ju snart slut? Men inte för mig nej! Jag har jobbat hela sommaren och är nu äääntligen ledig, helt ledig! Ringer dom mig för att det finns för lite personal är mitt svar definitivt nej. Nu ska jag bara njuta de sista två veckorna av sommarlovet i Sverige. Försöka göra roliga saker som att träffa vänner, möjligtvis festa, ut & äta, umgås med masse, sola & bada massor om det blir fint väder, hälsa på kusinen Lorenz & allt vad sommarlov innebär för mig! Ge mig sedan den 24 augusti, för då drar vi! Fyfan vad allt känns härligt nu, nu är det jobbiga över! (misstolka mig inte) Mitt jobb har varit helt "fantastiskt" ibland, jag har varit med ommycket roligt dessa 7 veckor. Men det har även varit mycket krävande. Jobbiga tider, hårt jobb, stressig miljö, arga tanter & gubbar (ibland). Men som sagt, underbar personal & underbara boenden. Sov gott, nu ska jag natta kudden.


Jobb, jobb & jobb

Just nu har jag inte så mycket tid, eller snarare orken att uppdatera er om min dag. Kan ju bara säga att jag inte sov en blund hos masse inatt & det gjorde att jag var jätte trött på jobbet. Jag hade en av mina två "mördar dagar" denna helg, 07.30-20-30, not sooo funny! Jag hade två timmars rast & gick hem & sov,(vilket behövdes) sedan tillbaka till jobbet vid tre. Nu är Rita & lorenz här, mysigt. (Krister är på ferre) haha. Jag har suttit & snackat med Rita i några timmar nu & Lorenz bara sover :( Men ska vara barnvakt på tisdag vilket jag ser grymt mycket fram emot, då hoppas jag han håler sig vaken! Tack för mig, hej!

.. TRE MINUTER SENARE, HAN ÄR NU VAKEN! :D

Väder kappan efter vinden

Masse smsade nyss & fårgade om jag ville "leka" (vårat uttryck, inge perverst!) med honom ikväll. Och det tackar man ju inte nej till. Har ändå haft en dö tråkig hemma kväll framför tvn. Så jag drog snabbt på mig en gammal tröjja jag fått av mormor och för att sedan kunna cykla hem till honom och sova där inatt. Cyklar sedan iväg till jobbet vid 7 tiden imorgon bitti, usch. Men men, ska bli mysigt att få sova med baby iaf, I löööve it! Bye :)


I all hast han jag ta detta fina fotto.

Älsklingsväskan

Tänkte pressentera denna älskling som jag köpte med mig hem ifrån Grekland i sommar. Fantastisk eller vad?!
En skön väska för en tripp på stan, då man bara behöver kort, läppglans eller ngt liknande. Men också snygg för fest, krogen mm.


Trevligt sällskap

Lunchen med Johanna & Veronica var jätte mysig. Vi lunchade på cornetto där vi alla tre tog en varsin sallad. Herregud vad goda dem är där asså! På sommaren känns det så fräscht att bara ta något lätt till lunch och kanske något mer till middag. Efter vi hade ätit så gick vi till korthuset där Vera skulle fixa framkallning av lite bilder på hennes bror Lauro som ska döpas imorgon, grattis! Senare kilade vi över till gina där vera & jag köpte underkläder, kan ju säga att det behövdes förnyas lite på denna våning. Jag kilade sedan hem och på bussen hem träffade jag bruno som jag inte sätt på år & dar, trevligt. Även Masse hoppade på vid hammarby (jag satt baklänges och såg inte när han klev på) och i min förvåning slänger han sig fram & pussar mig, jag hann inte änns reagera, vem jag pussar jag? haha, men jag förstog väll att det var han som hade klivit på, men jag han liksom inte reagera, allt gick så fort. Så det blev trevligt sällskap på bussen hem, det är ju aldrig fel när man som jag hade glömt sina hörlurar till mobilen hemma. 

 

Luncha med vera & johanna

Nu ska jag ner på stan för att luncha / fika med johanna & veronica på något mysigt ställe. Kanske blir det en titt förbi veroniocas lya också. Hon bor ju nära stan så det är bara att traska dit ifall vi skulle få lust med det. Senare kanske jag ska på bio med masse & ceder & sandra, skulle ju vara bra om dem kunnde bestämma sig snart?! haha, jaja ha en bra dag, hoppas vädret blir bättre snart!


Jag tog på mig jeans & en vanlig svart skjorta med ett svart lack bälte i midjan.


Vardaglig sminkning med ofixat hår, dvs lite spray bara.

Torsdagskväll

Vid sju tiden kom mamma & pappa hem med spicy hot, yummi. Efter att jag ätit tog jag en dusch & cyklade över till johanna. Som sagt, ändrade planer för denna kväll blev det. Emelie var hos johanna när jag kom, vi tre snackade & kollade tv. Efter att emelie hade gått (hon skulle upp & jobba dagen efter) så bakade jag & johanna muffins, dem blev jätte goda. Bara att det kanske tog ut dem liiite för tidigt. Till dem kollade vi sex and the city :) Har haft en super kväll med bästis. Nu ska vi sova, sleep tight.

År & dar gammal bild.



today

Jag vaknade upp hos masse först kl 10, han skulle ringa ett samtal. Vi somnade sedan om till halv 2, oj :O & som alltid när jag somnar om så drömmer jag marddrömmar. Det enda jag minns från drömmen är att det vart en stor orkan i någon stor stad jag & masse var i (möjligtvis vad johanna också med oss där) Det såg typ ut som att drömmen utspelade sig i New york eller ngt. När orkanen var jätte nära så splittrades den och det kom typ ut en massa rymdskäpp och monster eller något liknande som var där för att förstöra, HAHA. Sen minns jag inte mer.. Vaknade upp relativt pigg, inte så jätte mycket bakis, hade lite ont i huvvet & lite illamående, men det gick också över rätt fort. Jag gick sedan hem och majso & jag köpte pizza, tog även en alvedon mot huvudvärken och mår nu prima. Ska nog snart träffa masse igen, vi skulle egentligen ha gått på bio eller något idag, men vi skulle ta det imorgon istället. Blir nog en lugn kväll, vädret är ju inte det roligaste, så jag får mysa med min baby inomhus ist. Ha en trevlig kväll, kanske uppdaterar senare. Bye!


Gårdagen

Började med jobb, 15.30-20.30. jag hade panik innan jobbet, jag visste inte vad jag skulle ha på mig på kvällen. Usch, hatar sånt, speciellt när jag visste att när jag kommer hem från jobbet är det raka vägen in i duschen och sedan smink & efter det klä på mig med spurt och sedan dra hem till veronica. Men vi var så snabba på jobbet så vi var klara redan kl 20 så jag gick då. Men jag hade ändå panik, skulle vara hemma hos vera redan runt 10. På två timmar skulle håret ha tårkat, sminket vara på plats & kläderna skulle vara bestämmda. & gissa vad, jag klarade det faktiskt. Kl 10 blev jag upphämtade av johanna & vi dog till veris. Hade en super trevlig kväll, fast lite för mycket dricka på för kort tid för mig. Slutade inte så bra för vera heller har jag hört nu dagen efetr eftersom vi kom bort ifrån varandra igår kväll på krogen, men roligt hade vi så länge det varade! Sedan drog jag hem med masse till honom, mådde skit när jag kom dit, känndes som att jag skulle kunna spy när som hellst, men piggnade till efter ett tag. Kanske berodde på dig massis, jag blir ju både pigg & glad av att bara se dig ;) Tack för kvällen allihopa, ni gör mina dagar till dem bästa.

Beslutångest innan jobbet, vad skulle jag ha på mig?! (olika kjolar)
 
Det blev denna klänning tillslut.

GRATTIS ÄLSKADE VÄN

Grattis till Veronica som fyller 18 år idag! :)
Det ska firas med kalas & tårta hemma hos dig, sedan blir det utgång till pluto, hoppas din dag blir toppen!

Alone we were dangerous
But together we were deadly
Remember how we grew up together
When we stayed up late and talked about life
I often wonder how it would be if I never met you
In my eyes you're family
And you should know that I'll always be there for you
And I'll always love you Fläsk-rebecca, / Fettis-anna-maggan <3


Tomt på skälby

Jobbet gick bra idag. Jag har nyss duschat & ätit lite mat, eller för kanske en timme sen. Just nu händer inte så mycket. Jag har haft rätt trist sen jag kom hem. Ikväll tex hade jag velat gå ut en promend efter jobbet, och då vet ju nästan alla att jag ringer anntingen johanna eller masse. Men johanna är ju bortrest & masse bor inte här på skälby längre.. Så skälby är tomt vid sånna tillfällen.. Förut fanns ju oftast någon av dem två tillgängliga att träffas en stund. Men nu när masse inte bor här längre & vid sånna tillfällen då johanna är bortrest, vem ska jag då göra impuls grejer med? Finns inte så mycket att göra på skälby då. Inte så lätt att bara dra ngn stanns heller, alla mina vänner bor så långt bort så det måste ha bestämmts iförväg..

..Så det känns lite tomt här utan dig massis, faktiskt! :P

Mysdag med baby

Igår gick jag till jobbet.´Jag trodde jag började kl 7 så jag satt på bussen vid kvart över 6, men jag började halv 8 eller ngt. Så typiskt mig. Jag hade kunnat sova typ 30 min till?! Jaja, min arbetsdag gick jätte fort iaf, slutade kl 1.

Jag åkte och solade efter jobbet sedan hem till min baby. Vi kollade på kung fu panda :D Den var faktiskt helt okej. Efter det lagade "vi" mat, eller Masse lagade egentligen maten, men jag la mig i lite då & då, haha sorry (a) Men iaf, det blev jätte gott. Pepparstek & stekt potatis, och cola såklart! haha. Nej, nu äre dags för mig att lägga av med colan, bara till helger när skolan sätter igång! Efter att vi hade ätit så laddade vi ner Hancock, vi gillade den båda två. Det spö regnade hela kvällen så jag sov även över där inatt. Tack för en jätte mysig dag älskling.


Tomt blir till fullt igen

Min bror kom nyss hem så nu är jag inte ensam längre, skönt.
Hade lite långtråkigt efter att johanna hade gått.
Men nu sitter jag här och väntar på att huset ska bli fullt igen, min familj är nämligen påväg hem, hur skönt som hellst tycker jag! Jag älskar att få vara ensam och sköta mat, hus, allt sånt där "hemma-göra", men bara i typ tre dagar.. Och att då ha en mamma & en pappa som sedan kommer hem och tar över allt detta som blir så jobbigt & tråkigt efter ca tre dagar så finns det inget bättre!
Gud vad man uppskattar sina föräldrar ibland.


Jag = Mjukis

Jag är en sån person som älskar att gå runt med mjukis kläder hela dagarna. Så fort jag kommer hem från stan, skola, vännerna mm så åker mukisbyxorna på. Usch för tajta trånga jeans hemma i soffan, nej tack. Nu är Johanna påväg hit, tänkte bara visa hur jag sätt ut hela dagen, kanske dags att rycka upp sig nu såhär vid halv 5 tiden?

En dag som denna har jag spenderat i dessa kläder, ett par små shorts (lite varmt med mjukisbyxor) + en stor tröja.

hejsan

Igår åkte jag med johanna till doktorn, för hon hade fått ett getingstick som hade svullnat jätte mycket och blivit hårt & varmt, så hon fick massor med mediciner att ta några dagar framöver. Stackars gumman. Efter det åkte vi vidare till stan där vi drog en donk, sedan köpte jag skor, shorts, lakan, påslakan och örngott till min nya säng och sedan köpte vi pressent till våran älskade vän veronica som fyller 18 år på onsdag. Johanna köpte även en t-shirt, tubtopp och en klänning. Mer minns jag inte, men iaf riktigt najs! Efter det åkte vi hem och cyklade till ica och köpte fettis saker. Kan ju säga att min ica påse bestod av 100% fett! Inte den minsta nyttiga sak köpte jag hem, det blir lätt så när man är ensam. Inte orkar man laga mat heller, så då blir det snabbmat. Senare på kvällen kom vera över, vi tre + min bror kollade film. Sedan vid 2 tiden gick johanna hem men vera sov kvar, mysigt att träffas sådär alla tre tillsammans igen tycker jag. Var ett tag sen!

Ikväll ska jag vara med mina älsklingstjejer igen. Vi ska laga mat & ha det allmänt mysigt. Mycket roligare att laga mat tillsammans med några än att stå här hemma helt själv. Men iaf, senare på kvällen kanske vi drar iväg någonstanns, eller så stannar vi hemma med johannas vatten-pipa som vi inte han testa igår. See you, bye!


Förra året, the voice 08 i Sthlm

Helg

Super skönt med helg! Denna helg ska jag baaara ta det lugnt, (tror jag) Jag & Jesper har ju huset för oss själva. Men brorsan är ju hela dagarna på SM, han ska vara funktionär vid stavhoppen nu i helgen för stora SM, så det kommer bli lite tomt här hemma. Men bra för honom, då kan han ju få lite fina fips till han själv ska hoppa stavhopp i ungdoms SM nästa vecka :) Men på lördag tror jag lite tjejer kommer hit och grillar eller så sitter vi bara & snackar skit, men det är iaf alltid supermysigt med mina tjejor vilket som. 
Snart åker  jag ner på stan med Johanna, vi har topphemliga ärenden att göra denna fredag ;)


RSS 2.0