hej

Idag jobbade jag, helvetes dag säger jag bara! Jag kom till jobbet utan mat för jag tänkte att jag enda skulle sluta kl 1, då kan jag äta hemma. Men nejnej, min idiot till chef kommer & säger att jag måste stanna till 4, hm det var ju också roligt på heeelt tom mage, (förutom en macka på morgonen kl 6) Detta resulterade ju såklart i att jag fick fetaste huvudvärken, not fun. Men när jag kom hem så drog pappa med mig till baken på en gång. Vilket var mycket pinsamt, jag hade cyklat hem i värmen & var jätte svettig. Sen på vägen hem köpte vi donken, gott var det eftersom jag typ dooog av hunger (a) haha. Men dagen blev bara bättre & bättre.. Jag kom hem, duschade & så för att sedan gå över till Masse, min älskling kom hem imorse! Roligt att ha dig hemma igen :) Han berättade massor om sin resa och dem verkar ha haft det väldigt roligt + super väder, toppen ju :) Men min huvudvärk kom tillbaka senare på kvällen så jag var tvungen att gå hem.. Nu ska jag natta kudden tror jag, ha det så bra!


superday

Tänkte bara meddela att min dag har varit super bra. Först sol & bad här hemma, sedan stan med vera :) Vi fikade i timmar, snack, snack & snack. Sen kollade vi lite kläder & sedan gick vi hem till henne och satt & snackade i timmar igen, men det är som vanligt då baby ;) haha. Sedan drog vi till stan för en donk. Sedan blev det bussen hem för min del, vera skulle hem & fixa sig för att sedan ut. Super roligt att få träffa dig igen gumman, du har varit otroligt saknad! Men vi ses på lördag igen förhoppningsvis :) Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon, jobbet kallar. Btw, inatt kommer min baby hem, gissa om jag längtar tills imorgon då jag ska få träffa honom efter 16 dagar ifrån varandra?! <3 pusspusspuss på honom!


Halloj

haha, lite roligt! Minns ni att jag i tidigare inlägg sa att jag tröttnat som fan på att sola? Vad tror ni att jag gör efter att jag skrivit det? Jo, jag går ut & solar! haha, skit tråkigt, men det känns som ett måste i detta fina väder, haha. Jag badade även med majso också. Skönt, detta väder är guuuuld.

Snackade med veris nyss. Hon har kommit hem från finland. Idag är jag ju ledig från jobbet, så jag ska passa på att umgås lite med henne, så länge sen =/ Jag ska även fixa pengarna idag (för tredje gången) Det har nämligen varit en massa strul varenda gång. Första gången glömde jag mitt kort & banken hade stängt, andra gången hade jag med mig alla saker men då var såklart banken stängd igen. Hatar alla sommartider alla butiker, resturanger, fik, banker mm. har just nu! Men men, have a nice day & njut av solen! :)


BAD

Igår kom johanna över rätt tidigt och vi badade & solade hemma hos mig & Majso,  även hon var med också ^^ Det var super skönt, men orken för solning fanns inte riktigt där. Jag har tröttnat på att sola efter att ha solat hela försommaren + en vecka i grekland. Men sommaren har jag absolut inte tröttnat på, nu har jag bara den här veckan & nästa kvar på jobbet, sen ska jag leva livet! Jag & massis kanske ska iväg på en kryssning, sen ska jag & johanna som sagt iväg till grekland den 24 augusti! Kommer bli hur bra som hellst! Lääängtar riktigt mycket efter dem sista semester veckorna nu! Tänk er, jag har jobbat enda sen den 23 juni? USCH! Nu behöver jag sommarlov!

BILDER FRÅN BAD & SOL!

 
 

GRÖNALUND BILDER


HAHA


Båten till grönan


Spegelhuset


Kvällsning


Gamla stan


För små byxor evelina?

MER BILDER KOMMER FINNAS PÅ BDB INOM KORT,
EENGSTROM

Snygga brudar i lyxförpackning


Mera bilder från grönalund kommer senare

Bikini freak!

Min nya bikini :)

 
Har även en blå underdel sen tidigare.
 

Helgen

Jag tänkte börja med att beskriva min helg med text, får bli bild bevis när jag fått alla bilder av jöuis.

Fredag,
jag jobbade först, sen begav jag på stan med emelie & johanna, efter det åkte jag hem, var med farmor lite & sedan vidare till johanna på kvällen. Hade en myskväll ute på hennes terass med vattenpipan, testade en av de nya smakerna, jordgubbe blev det. Hur skönt som hellst att bara sitta där & snacka, kan ju säga att det blev en del skratt också. Som alltid :) Du är för bäst gumman.

Lördag, då åkte vi som sagt till grönan som jag skrev i ett tidigare inlägg också. Hade det super trevligt. Jag & Johanna gick först på stan, vi shoppade lite. Hon köpte en jätte söt klänning & jag en bikini. Senare satte vi oss i kungsträdgården och tog en glass. Efter det började vi gå ner mot gamla stan för att möta upp min familj + farmor på en italiens resturang där vi åt lunch. Gotti, förutom att köttet var lite för rött för min smak, men men lite av lunchen gick ner iaf. Efter det gick vi ner mot slussen för att ta båten över till grönalund. Vi gick runt på grönalund till ca halv 10 på kvällen. Jag tycker dagen blev toppen, förutom att värmen blev lite väl varm i dem otroligt långa köerna till alla karusellerna. Men annars har jag inget att klaga på, en toppen dag med toppen sällskap! :) Plus mycket skratt, undra varför.. jag & johanna?!
Johanna, jag säger bara discojet? Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket åt något så pinsamt i hela mitt liv.

Söndag, var tvungen att jobba idag, halva personal styrkan var tydligen sjuka denna helg, varför just denna helg, då jag skulle vara ledig?! Jaja, det gick bra idag iaf, exta pengar ju ^^ Men nästa helg är jag ledig & då ska jag inte tacka ja till något helg jobb inte, hur mycket dem än behöver mig, jag ska njuuuuuuta av ledigheten! ;) (jobbar ju helgen därpå, så man får ju passa på) 

Grönalund

Nu håller jag på att göra mig iordning, för jag, min familj (-jesper), farmor & Johanna ska till Grönalund idag :D Vi ska börja med att gå i gamla stan, sedan käka på något ställe där. Sedan blir det vidare mot grönan, wei.
Have a nice day everybody!

FUCK MENSVÄRK! :'( varföööör idag?! haha, min vanliga otur! :)


GRATTIS BRORSAN

MIN BROR SKA VARA MED & HOPPA STAV  I UNGDOMS-SM, GRATTIS BRORSAN!
I helgen var min bror + västeråsfriidrott på DN galan i Stockholm för att kolla på alla världstjärnor som tävlade inför Sm. Även han & dem andra som fick följa med till Stockholm tävlade på samma plats dagen efter. På denna tävling satte min bror personbästa i höjdhopp med höjden 1,70 duktigt! Själv tycker jag det är riktigt bra för att ha legat med en bryten fot i sex veckor i vintras. Men nu är han tillbaka, vilket man tydligt ser ;)
Men han ska inte hoppa höjdhopp på SM, utan stavhopp, som jag skrev innan. På stavhoppen lyckades han kvala in till Sm med höjden 3,35 meter. Men hans person bästa ligger på 3.50 meter, så lycka till nu plutt! <3


Stan

Idag jobbade jag till kl 1, efter det tog jag ett dopp i poolen & efter det gjorde jag mig iordning för stan med brudsen, jöuis & emelie, trevligt. Vi gick först och åt för alla var vrålhungriga, till & med emelie, men hon åt inget, hon "sparade" sig till middagen och köpte bara en glass i det härligt varma vädret, bara jag som kallar denna värme härlig? ;)

Efter det skulle jag lösa in min lön jag fått hem idag, från både maj & juni månad, men nej nej banken var ju stängd, fuuuck. Så nu får jag vänta tills jag är ledig nästa gång & kan ta mig ner på stan. hm, irriterand. Tjejerna köpte iaf kläder, annsiksprodukter, underkläder & skor. najs för er (Y) haha ;)

När jag kom hem hade farmor kommit hit, så nu har jag målat mina naglar & ska ner och umgås med henne. Looove her! Senare blir det att träffa Johanna, nöööjs fredag om jag får säga det själv, + glatt humör pga det otroligt fiiiina vädret!

Hade denna älskling på stan idag, med bara ben. Den så skön, pga att den är så sval :)

Torsdag, 080724

För ett år sedan blev jag tillsammans med en underbar kille, Masse.
Datum
070724, <3 Men han är i Grekland just nu så jag kan inte vara med honom idag vilket är mindre roligt..
Idag när jag kom hem från Sanda (en badstrand i kvicksund) med mamma, pappa & maja så låg det en bukett rosor utanför dörren som min baby hade skickat till mig. 
Det stog, Till Evelina från Masse.
I brevet stog det; Ett år, hoppas det blir fler, älskar dig.

How cute is that?!
Jag blev verkligen jätte glad när jag såg rosorna, jag älskar dig Masse. Vill ha dig här nu, saknaden börjar bli stor, snart två hela veckor sen jag såg dig senast, usch.Pusspusspuss, din evelina.



LORENZ

åh, måste bara lägga upp bilder på min lilla älsklings Lorenz, bilderna är från när vi var på BB i Fredags förra veckan, 080718.







Onsdag

Idag när jag vaknade upp var det strålande väder. Så jag, mamma, pappa & Maja åkte till Krillan i Köping för att bada, vi hämtade även upp farmor så hon följde med. Min bror var däremot inte med pga att han var på DN-galan i Stockholm, i tisdags kväll skulle han kolla på alla stora tävlingar och på onsdag förmiddag skulle han tävla själv & vad jag fattade det som hade det gått rätt bra för honom, så han kanske får delta i sm, hoppas. Men efter vi hade badat iaf, så åkte vi vidare till Krister, Rita & Lorenz, vi gick på en promenad. & jag måste bara säga att jag redan bara ääääääälskar den där ungen. Finns inget som är mjukare, sötare eller något som luktar godare än honom! åh, min lilla bebis.

Senare åkte jag hem till Johanna, där även emelie var. Jag hade med mig godis, så vi fettade som vanligt, haha. Och nu är det torsdag och jag sitter här själv eftersom dessa två nötter är på jobbet =/ Ska väl börja röra sig hemmåt snart, tror Maja sa igår att vi skulle iväg och bada idag igen? :)

Nickan

Efter att ha varit med johanna på elgiganten för mobilköp så träffade jag Nicole på stan. Vi tog en fika på Gränden och snackade i kanske två timmar, om allt & inget. Trevligt att träffa henne igen. Jag undrar varför vi inte träffas oftare så trevligt som vi alltid har i varandras sällskap. Har saknat henne faktiskt. Vi kanske skulle ut på krogen i helgen. Jag & Johanna hade också snackat om att göra ngt i helgen, så vi får se vad det blir att göra.
Men, all kärlek & respekt till Johanna & Nicole.


äntligen sol

Igår som sagt åkte jag till johanns mormor & morfars lägenhet, där vi var själva eftersom dem är i deras stuga. Men innan det skjussade pappa mig till Rocklunda där johanna var för att kolla när hennes brorsa hade hockeymatch, så jag hann se dem sista två minutrarna kanske. Efter det begav vi oss mot lägenheten och sedan cyklade vi till Coop Extra och köpte dipp, chips & cola, gott! Vi hade en mys kväll, massa prat, skratt & massage såklart! Vi la oss i skaplig tid, runt halv 11, johanna stackaren skulle ju upp & jobba vid 5 tiden, men inte mig emot att somna så tidigt, var rätt trött efter min jobbarhelg. Och det bästa av allt, jag vaknade tidigt på morgonen helt klar pigg runt kl 9, hur skönt är det inte att vakna pigg för en gångs skull? & det blev ju bara bättre när jag gick in i köket och såg en gullig liten lapp johanna hade skrivit åt mig. Hon hade skurit upp vatten melon till mig som fanns i kylen, mm älska, riktig sommarmat! Sedan efter några timmar kom hon hem, kännde att jag vilja ha sällis vid det laget faktiskt. Inte så roligt att vara helt själv. Johanna ska ju vara själv där hela veckan, så jag tänkte vara snäll & sova med henne imorgon också, hon ska inte behöva vara själv min lilla bärra. Sedan åkte vi in till stan, åt donken & strosa runt, hon köpte även samma mobil för tredje gången, utan garanti igen, är tjejen bestämmd (?!)

 


Playa de Chania

Detta var min playa låt hela vecka i Grekland kan jag lova!  Älskar den,
blir glad av den på något sätt :) Så nu när jag hör den tänker jag bara på grekland, saknar den veckan, det var hur mys som hellst!

(inte den rätta videon, men den här videon hade bästa ljudet)


ledig

Så skönt! Nu är man äntligen ledig efter att ha jobbat en helg med två delade turer, plus jobb till kl 1 idag. Man känner sig så bunden när man jobbar så intensivt, inte träffar man någon, knappt hör man från någon heller? Så ikväll blir det iaf att spendera lite tid med Johanna. Hon är bor i sin mormor & morfars lägenhet denna vecka, så jag sleepar där inatt och vaknar lagom till hon kommer hem från jobbet imorgon, lovely med sovmorgon när andra ska upp & jobba! Skojja, jag gottar mig inte i andras helveten, jag ska njuta åt dig också johanna, lovar ;) Men nu har jag ett rum som väntar på att bli städat. Ska nog sätta på hög musik och få lite gjort. Mitt rum är ju ny omgjort & klart nu, så nu ska det allt hållas snyggt där! Vi hörs, puss <3


halloj

Idag är det söndag och jag har jobbat hela helgen. Lör: 07.30-20.30, sön: 08.00-21.30, så som ni ser har jag inte slutat än, jag har bara rast. Usch, ska snart tillbaka till jobbet. Lite snabb info vad som hänt de senaste dagarna. Var nyss och käkade på ikea med min familj. I fredags var jag på BB och kollade in kusinen, kan ju bara säga att han är SKITSÖT! Nyfödda brukar vara lite (halv fula) jag menar, skrynkliga, oformade annsikten mm, men den här bebisen var hur söt som hellst, lilla Lorenz. Senare på kvällen var jag med jöuis, lika najs som alltid :) Sen har det som sagt bara varit jobb för min del. Ska ju som sagt jobba imorgon också, sen är jag ledig tills fredg, hur skönt är inte det?! Bye, hörs senare. Puss


btw, jag flagnar.. jätte mycket! :(

Fredag, 11/7-08

Idag hade vi planerat att hyra bil för att kunna åka till andra stränder och bada, men dels kunna se lite mer av Kreta. Och den här dagen kan bara beskrivas i ett ord, hemsk!

Mamma och pappa hade bestämt att vi skulle åka till ett ställe som heter Balos som tydligen ska vara otroligt vackert. Vi åkte först på en stor motorväg och på den vägen sa jag tyyydligt till mina föräldrar att jag absolut inte ville åka några smala bergsvägarsom vi gjorde i Mallorca, det behöver jag inte änns berätta om.. men iaf, mamma sa nej det ska vi absolut inte göra, hon trodde nämligen att det skulle vara stora och fina vägar ut till Balos och hon fick även oss andra att tro på hennes ord. Då blev man ju rätt lugn och lät pappa fortsätta köra. Sedan kommer vi in i en liten liten by. Mamma började ana att det inte alls skulle bli så stora och fina vägar resten av biten, så när vi kom runt ett hörn och hon såg en liiiten smal grusväg med stup på sidorna. Vi stannade bilen och tvekade lite om vi verkligen skulle ta oss upp för berget på denna smala grus väg? Den var jätte smal vilket skulle innbära en stor fara om man får möte av andra bilar, för vi var på yttersidan mot stupet och jag kan lova er, vägen var inte bred! Det gjorde ju inte det hela bättre av att vägen var gjord av grus och vi hade inte heller fått låna den bästa bilen. Men medan vi stog där och tvekade så åkte en bil förbi oss, så papa ba: Va fan, vi kör! Klart vi ska se Balos, det blir nog bättre väg längre fram. Det ska ju vara många som åker dit, sa pappa. Men det ångrar vi nu att vi gjorde (vi har även kommit på nu i efterhand att vi hade kört fel, skulle svängt höger). Det var det värsta jag någonsin gjort! När vi kommer ut på grusvägen så blev det bara smalare och smalare och brantare och brantare. Plus att svängarna blev mer och mer snäva så man såg inte om vi fick möte. Vi fick möte några gånger och då ryste man i hela kroppen, det var verkligen på millimeter att våran bil hade legat på havbotten nedan för stupet asså. Jag driver inte! Sedan kommer vi runt hörnet och möts av en brant backe och vi kunde inte vända. Pappa tveckar jätte mycket för om vi verkligen skulle komma upp där med våran lilla bil, eftersom det var grusväg så börjar ju bilen väldigt lätt spinna i uppförsbacka när den inte riktigt får fäste och det skulle inte vara roligt i den där backen när man hade ett stup bakom sig. Men vi hade ingen återvändo, vi kunde inte vända bilen, vägen var för liten. Så pappa gasade på och vi kom precis upp. Det var riktigt äckligt, man kännde verkligen hur bilen vilken sekund som hellst skulle tappa fästet. Och det låg stora stenar på vägen så bilen hoppade hit och dit. Usch säger jag bara! Både Maja & mamma började gråta pga räddsla. Det blev bara mindre och mindre vägar och högre upp kom vi hela tiden och kunde inte vända. Men sedan runt ett hör så bredar vägen ut sig. Och längre fram ser vi hur ännu högre backar kommer. Så vi bestämmer oss för att försöka backa och vända bilen nu när vägen fortfarande är lite bredare. Pappa lyckas vända bilen på millimetern och jag satt längst back i bilen vilket inte var roligt, det känndes som att jag satt över stupet, uusch! Jag kan fortfarande känna den där känslan jag hade där uppe i bergen, det var riktigt vidrigt! Sedan skulle i ner också, då man trodde faran var över blev det bara värre! Jag snackar inte om lite grus på vägarna utan det var så att bilen inte fick fäste ibland när vi började åka neråt i bergen för att kunna åka hem. Det är ju inte så roligt att försöka bromsa bilen i nedförsbacke och man känner hur det tar ett tag innan den får fäste och man har liksom ett stup framför sig? Men iaf pappa körde jätte sakta, och hade inte han varit en sån bra bilförare som han är, så hade vi nog varit döda nu. haha. Hemska väg, aldrig mer säger jag bara! Nu tror ni att vi är en sån svensson familj som aldrig åkit i utländska berg, men tro mig, det har vi. Men aldrig med sånna här äckliga vägar som gör att bilen inte får fäste. Men iag, nog om det, tror ni hajjar att det var läskigt! Vi åkte till en annan strand och sket totalt i Balos, vi ville aldrig mer höras talas om det :P Sedan kom vi hem och jag hade hela dagen plågats av ett irriterande öga som sved och rann tårar, trodde det var ögoninflammation, men runt 3 gick det över. Vi åkte hem och min familj gick till stranden men jag la mig och sov i två timmar, hade sån förskräcklig huvudvärk. På kvällen åkte vi in buss in till Chania för sista gången denna semester.


Helvetes vägen, det belv brantare runt hörnet kan jag lova


Den andra stranden vi valde ist.


usch, här mådde jag inte bra.


jesper


maja


sen åkte vi ut till den mysiga resturangen ni ser bakom


family


Maja med en mysig utsikt från resturangen 

Torsdag, 10/7-08

Denna dag var jag så sönderbränd att jag fick sitta på en sol stol under ett parasoll med kläderna på hela dagen! Jag brände mig trotts att jag hade smörjt in mig fyra gånger alla dagar. Då kanske ni förstår vilken stark sol det var/är där nu. Jag var inte alls på humör den här dagen, för det var svettigt och äckligt med alla kläder på. Men jag var verkligen tvungen att skydda mig mot solen, för så fort jag tog av mig skjortan & träffades av solstrålarna så sved det som skjutton! usch. Minns inte riktigt vad vi gjorde denna dag, det enda jag minns är hur ont det gjorde på mig, haha!


Jag. Brun sen dagarna innan + bränd av gårdagens solande,
däför ser det så mörkt ut. Ej omgjord bild, gör inte om mina bilder.


Skjortan, solstolen & parasollet hela dagen.


Lite smått irriterad tror jag.


Var tvungen att bada med t-shirt på.


bror bränner sig aldrig, fusk.


Majso skyddade sig också lite extra med en t-shirt.


jesper försökte dränka maja, samtidigt som jag skulle
hålla henne över vattenytan med en madrass som läkte luft,
maja ser förtvivlad ut, haha.


ONSDAG, 9/7-08

Mamma födelsedag, min lilla mami 40 år idag!
Började med att vi gick till stranden, tog det vanliga morgondoppet. Vi blev väl kvar där till en kl 3. Efter det gick vi hem duschade & gjorde iordning oss. Sedan fick mamma sin pressent, ett par örhängen i guld, jätte fina! Jag älskade dem, & man ska ju ge bort det man själv skulle vilja ha! Vi åkte bussen ner mot Chania och gick ut på piren och kollade lite, sedan åt vi på en mysig resturang igen. Pappa hade gått in till kocken och bett om en överrasknings glass/tårta till mamma & oss andra medan jag & mamma var på toa, så precis när mamma bad om notan så kom dem ut med massor av glass till henne. Det var najs, alla där borta grattade henne. Efter det minns jag inye vad vi gjort, tror vi gick runt lite på alla gågator & sedan minns jag att mamma och pappa satte sig ner på en resturang och tog en drink medan jag fortsatte springa och kolla massa väskor, skor mm. 


Mamma, 40 år.


Mamma & pappa på piren.


Syster & jag


family


tripp, trapp & trull


Vi kollade solnedgången.


mamma & pappa skålar


älska melon


bror, trött på mig & min kamera, haha.
(Ni kan ju fatta vem som fick fotta mig när jag skulle ta mina egobilder hela veckan, jesper!)


 

RITA+BEBIS, 080716

Kolla på det lilla underverket!

TISDAG, 8/7-08

Samma även denna dag, vi solade och badade flörst på morgonen/förmiddagen. Fast jag smörjde mig fleeera gånger på stranden den här dagen så brännde jag mig & det var INTE skönt på kvällen kan jag lova er. Kunnde knappt sova på hela natten. Men iaf, därefter gick vi hem pch duschade. Vi gick sedan ner på stranden igen, men denna gång för en liten promenix bara. Efter det åkte vi med bussen in till Chania stad. Efter det köpte vi hem en massa tjockis saker på vårat super-market & snackade i flera timmar på våran ballkong. Jag har en underbar familj!


Majso mot stranden


Sötan på kvällen


Bror på kvällen, på en resturang


Mamma & pappa


Jag


Den bästa som finns, maja.


ooh, I love her!


Poooose brothaa ;)

WEI, äntligen!

MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG HAR FÅTT EN KUSIN! :D
En liten pojke blev det, grattis Rita & farbror Krister.


Jag var med dem på BB idag från halv 9-15.30, var tvungen att dra & jobba då. Surt, för det var meningen att jag skulle få vara med på förlossningen! :@ Men den lille rackaren var för seg & kom inte ut förens 17.30. Men jag fick iaf se mycket, dem la ryggbedövning & satte massa dropp för att få igång värkarbetet. Jag tyckte det var mycket intressant eftersom jag funderar på att bli just barnmorska som "stor" Då var Rita & Krister så snälla så dem lät mig vara med om jag ville (a) tack för möjligheten iaf. Nu är Krister påväg hit, han ska sova här inatt igen, det är fullt på bb & finns bara små rum för bebisarna & mammorna, så endast Rita & bebisen fick stanna över natten, dåligt. Men så äre ju när inte resurserna räcker till. Ooh, nu vill jag bara ha den lilla ungen här! Längtar till jag får träffa honom, älskar nyfödda bebisar! Men iaf, GRATTIS! :D



Måndag, 7/7-08

Vi gick upp runt 10, åt frukost & smörjde in oss i massor! Den här resan har jag varit otroligt duktig med att smöja mig. Det märks att jag börjkar bli vuxen och börjar prioritera annorlunda. Evelina förr: Jag kommer inte bli en av dem som får hudcanser, jag vill bli brun, så jag kommer inte smörja mig! Men jag brände mig alltid istället.. Evelina nu: Hellre blir jag mindre brun, och får en längre bränna än att få hudcanser vid 30 bara för att man skulle vara snyggt brun i tonåren. Men som sagt, denna morgon/dagen låg värmen runt 35 grader i skuggan och runt 40 i solen & inte ett endaste moln på himmelen så långt ögat kunnde nå ;) Vi badade massor i det underbart blåa vattnet. Och jag skojjar inte, det var nog den finaste havsbotten jag någonsin varit med om. Hur mjuk som hellst inte en endaste sten som man trampade på och det var riktigt lång-grunt + att botten var jämn och fin. Den var toppen! Senare på kvällen åkte vi in till Chania, en stad i kreta. Vi bodde på Chania-kusten, men vårat hotell område hette Daratso, så på kvällarna var det Chania som gällde som låg ca 1 mil från Daratso. Det fanns jätte många gång gator och mysiga små gränder. Och inte nog med det, världens mysigate pir. Den sträckte sig runt alla desa gång gator och på kvällen låg alla resturangerna perfekt  bakom piren så man såg hela solnedgången. Jätte vacker stad/hamn! Väl inne i Chania åt vi på en jätte mysig resturang och gick bara runt och strosade och kollade in allt nytt som fanns att se. Mer om resan kommer i nästa inlägg när jag har tid.
 

På väg mot playan


Mamms & majso


Väl inne i Chania


Majso & pappa runt alla gång gator


Vi åt på världens mysigaste resturang, & där ser nu hur piren sträcker
sig runt alla gånggator och resturanger
och ni ser även den fantastiska soldengången.
Allt fångat på en & samma bild, tagen av mig (a)

Söndag, 6/7-08

Våran bil rullade iväg mot Arlanda runt 4 på morgonen. Väl framme checkade vi in (dem har ett nytt jätte skönt inchcknings-sätt) och senar var det bara att vänta i två & en halv timme innan flyget skulle lyfta. Vi fick ett rätt stort & skönt plan, men jag satt iaf som på nålar när planet drog igång motorerna. Jag var så himla spännd (som alltid) & när mamma tog mig i handen och sa det kommer gå bra gumman.. så blev det bara för mycket, hur mycket jag än skämpade mot tårarna så kom dem ändå. Jag satt och skrattade & grät samtidigt. Kanske för att jag tycker det är så pinsamt att sitta & gråta när alla små barn sitter & ler? Menmen, jag kan inte hjälpa det. Jag försökte verkligen att klara slygningen utan att börja gråta den här gången (kanske för att nästa gång jag flyger så är jag själv på planet utan mammas hand) =/ Undra hur det ska gå. Det blir johannas hand som blir mosad istället & det blir hon som får stå ut med en skämmig, gråtande Evelina! haha. Men när väl planet är uppe i luften så kan jag koppla av. haha nog om det. Vi landade runt 12 och fick åka buss i  30 min till hotellet. Senare på dagen blev det stranden och sedan middag på hotellet. Vi tog en lugn dag / kväll runt hotell området, alla var så trötta efter den långa dagen. Vi kollade även in stranden en liten sväng innan vi åt middag.


Flyget, med lilleskutt på


Stranden


Middag på hotellet


borta bra, men hemma bäst!

Igår kväll kom jag hem från Grekland, Chania kusten. Det har varit en otroligt skön & luign resa, vilket jag behövde! Bara varit med familjen varenda dag, vilket också behövdes kännde jag, eftersom jag inte haft mycket tid för dem den senaste tiden. Jag berättar mer om resan senare. När jag kom hem åkte jag raka vägen till min saknade älskling & hade som alltid lika mysigt & trevligt med dig :) Mindre trevligt var ju att det var sista gången vi träffas på 16 dagar nu.. även han åker iväg på semester till Grekland, Rodhos imorgon. Menmen, hoppas du får trevligt i Greklnad med dina kusiner honey! Kommer sakna dig.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Idag träffade jag johanna, mycket trelivgt, vi hade mycket att snacka om. Ni killar kan inte fatta hur mycket tjejer kan snacka? Men jag tror det är något  vi behöver, snacka av oss med någon av samma kön ibland, någon som förstår precis som dig själv. Killar ta inte illa upp, ni känner nog lika dant. Nu ska jag kila, berättar som sagt mer om resan senare. Sex and the city time.

Avgång

Nu tror jag att jag har fått med det mesta, i min resväska. Men tycker jag har packat ovanligt lite denna gång? Men när jag reste upp den så var den inte så lätt faktiskt, det är nog mer kläder än vad jag tror & mer än vad jag kommer behöver skulle jag tro. Men jag var nyss med Johanna, vi hade mys som vanligt, vi killade & masserade varandra, sen kollade vi avsnitt från DHW. Som jag sa, hon fick mig att glömma allt som har med flyg att göra. Men nu sitter man ju som på spikar kan jag lova, men är dock lite lugnare denna gång än vad jag brukar vara. Så det är ju skönt. Beror kanske på bärran min ;) Ta åt dig all ära! Puss på dig, bästa du. Nu ska jag ladda över lite musk till min mobil innan bilen rullar iväg mot Arlanda. Puss på Masse också, du vet att jag älskar dig.


Bebis-mage














Visst är gravida magar vackert?  :)


 


Rast

Jag har nyss varit med maja & pappa på stan, vi köpte med Spicy hot hem. Hur gott som hellst! Jag har nämligen en 2,5 timmes rast. Börjar kl halv 5 igen, ska faktiskt bli roligt att komma tillbaka, haha inte för att jag gillar att jobba, det är faktiskt jobbigt! Men jag gillar att umgås med mina gammlingar vi har på boendet. Dem är så söta! Iaf vissa, andra är mindre söta. Men dem har alla sina fördelar & nackdelar, och även om nackdelarna märks mer än fördelarna hos vissa av dem, så kan jag inte sluta gilla dem för det, deras fördelar gillar man så starkt att man kan bortser från nackdelarna på något sätt. Bara idag har jag fått två utskällningar av två av dem boende, men jag har även fått tre kramar av dem.
Vilket överväger utskällningarna!



Bedtime

Jahapp, nu sitter man här och ska väl snart gå & lägga mig(?!) Känns lite tråkigt att behöva gå och lägga mig när alla andra är ute och roar sig.. Men jobbar man så gör man. Jag jobbar imorgon från 08-21.30, det blir en otroligt jobbig dag. Men jag har rast mellan 2 och halv 5 så då blir det en lunch på stan med Nicole maybe. Jag ska även försöka få en tid någonstanns på stan för att färga ögonbrynen, det behövs nu! Så är det någon som vill luncha med oss är det bara att hojjjta till. Efter jag slutat jobbet vid 21.30 så är det bara att åka hem & packa det sista och vid 5 tiden på natten bär det av till Arlanda för att ta flyget mot Grekland vid 9. Drygt att behöva åka så tidigt hemifrån, men det är för att man måste checka in två timmar innan som ni säkert redan vet.. Hm, jaja. Jag ska försöka träffa Masse eller någon kompis imorgon kväll innan jag åker till Arlanda, behöver få träffa någon för att kunna slappna av och tänka på annat än flygresan. Då skulle johanna eller masse vara det bästa sällskapet (a)
Jag glömmer allt annat runt om mig när jag är med er. Jag älskar er! <3

    
My love and my best friend

ELSA

Idag åkte min älskade elsis till mormor & morfars stuga. 30 mil ifrån oss. Hon ska vara där från idag tills på söndag nästa vecka då vi kommer hem från Grekland. Saknar dig redan pälsen, känns så tomt att inte höra dina små steg komma gåendes när man står i köket, du är ju en trogen köksvän du, haha. Men jag tror inte det är för att du vill vara sällskap eller så utan för att i ett kök finns det mat & du älskar mat. Men hoppas du får det bra där borta med mormor i en vecka. Tänker på dig älskling, ses när vi alla är hemma igen. Älskar dig lillasyster! ;)<3

                 

sov gott

Nu ska jag sova, jobbar ju imorgon.
När masse hade gått imorse så la jag mig i sängen ett tag till & då märkte jag att hela kudden han hade haft luktade maaassiiis :D Så nu ska jag gå & lägga mig och krama den kudden & lossas att han ligger brevid mig (a) Sov gott!

flygrädd

Nu känner jag att magen börjar vända sig ut & in. När jag tänker på det för mycket blir jag illamående. Tänk er in i en sådan situation då ni varit otroligt nervösa över något så att ni känner illamåendet komma över än och inte kan ni äta något heller för det känns som att det du äter ändå skulle komma upp lika fort. Så känns det alltid för mig några dagar innan jag ska flyga. Men timmarna innan är allra värst. Jag blir alltid helt gråtfärdig och mina händer börjar darra konstant. Det känns ibland som om att jag skulle kunna svimma vilken sekund som hellst. Jag brukar aldrig känna så annars, förutom då när jag ska sätta mig i ett plan. Det är nog lite av panikkänsla jag får vid dessa tillfällen tror jag. Det är så fucking drygt att vara flygrädd! Ni som är flygrädda, ni vet vad jag prata om. Inte är det roligt?



Misstro mig inte, jag älskar att resa. Men resan dit skulle jag gärna slippa.


Just believe in yourself

Vilken strålande dag. Nu känner man att Juli solen har kommit, det är en sånn otrolig värme! Värmen & solen kommer såklart nu när jag endå ska utomlands om tre dagar, GAH! Men jag unnar er som är hemma denna sol iaf. Idag har jag solat lite och varit ute med Elsa i skogen & efter promenixen så klippte jag henne lite, det behövdes. Senare idag ska jag träffa Johanna och åka över en sväng till farmor förhoppningsvis.

Inatt sov massis här. Vi kollade på två filmer, en var sämst, minns inte änns namnet på den & sen kollade vi Stomp the yard, typ tredje gången vi ser den tillsammans :P Själv har man sätt dem 5 grr nu, haha. Hade sätt den med Maja igår också, men jag kollade gärna om den en gång till med Masse. I löööve this movie! men tack för en mysig natt baby, I miss you allready <3

hejhej, & hej

oj, har inte skrivit sen i måndags. Inte bra. Men här sitter jag iaf, efter en dags ledighet, så skönt. Jag har varit på stan med maja idag & köpt en pressent till mamma. Efter det hämtade pappa oss och vi åkte och hyrde film. Sen hämtade vi mamms på jobbet för att kunna åka till mormor & hämta resväskor som vi ska låna av henne. Hon har ju så många.. så det skadar nog inte. Sedan åkte vi hem och efter en timme kom mormor & morfar över och åt pizza hemma hos oss. Trevligt att hinna träffa dem innan vi åker. Nu fick jag nyss ett mess av baby som är påväg hit, så jag ska kila nu. Puss så länge, hörs imorgon, jag är ledig då också & ska spendera min eftermiddag & kväll med jöuis, my besty ;D så vi hörs kanske imorgon dårå ;) puuushejs.

RSS 2.0