ibland fattar du ingenting..

Utgången igår blev hur lyckad som hellst, hade med mig mina älsklings brudar så det blev perfa! Efter det blev det fettis mat på BC, men det brukar vara godare :S Kanske brukar vara hungrigare.. haha vem vet. Efter det åkte jag hem till M, för att umgås med honom (trodde jag) men nejnej, han speeeeeeeeeelade hur länge som helst med ceder. Så stackars lilla jag fick sitta själv i soffan & smsa med Jöuis, när jag skulle kunnat vara hemma i min varma sköna säng.
Men men, han blev ju socialare senare på kvällen, vilket var bäst för han! haha.

Idag har jag iaf varit med Johanna & Emelie. Men innan Emelie kom så bakade jag & Johanna muffins, yummi! Sen på kvällen har det blivit snack snacka snack & skratt skratt skratt! Mysigt nu när det börjar bli mörkt och kallt ute, då vill man helst sitta inne & bar ta det luuugnt! :)

Min kusin sover hos oss inatt. Men han har ja inte riktigt hunnit hälsa på en efetrsom jesper & han sov när jag kom hem, så det får bli imorgon när han vaknar :) Då kommer även min moster, & mina andra små kusiner, <333333333 Sen på eftermiddagenn/kvällen ska jag träffa Masse, <3 om han kan slita sig från spelandet, vilket han inte har kunnat gjort tidigare för min skull!!!! :@ skmmmämt och sido. BYE, nu ska jag sova, börjar bli sjukt trött! :)

utgång

Nu håller jag johanna & vera på att fixa oss krogen, det blir pluto ikväll :) Ha en bra kväll, pusssshej.


Förra krogenrundan.

värdelöst lov

Det här lovet är ju för fan värdelöst! Jag vill gööööööra ngt. Men finns inget att göra här?
Men på lördag ska jag vera & johanna till stockholm iaf, det ska bli jätte roligt!! :D Shopa, äta & skratta!
Idag ska jag & johanna nog ner på stan en sväng, brukar bli så när sköälby inte har mer att erbjuda än moln och blåssst.
Jaja, hörs kanske senare. Jag hoppas även att få träffa M  idag, det var ett tag sen.. <3

Hejsan

Blir en meningslös dag idag också. Jag ska bara träna typ och göra ett ärende på stan, sen vara med jöuis också, det är väl det enda positiva. Ska faktiskt kila dit redan nu, finns inte så mycket annat att göra här på Skälby. Puss så länge!


FUCCCCCCKK!

Det var fullbokat, så nu blir det ingen kryssning för mig & Masse, suuuuuuurt! Så jävla pissed just nu..  Vad ska man nu göra detta lov?
Det kommer väl bli ett sånt här super roligt höstlov som det alltid blir, SUCK!

Jaja, nu ska jag snart ut en sväng med Johanna, Bye!


If i were a boy,.. Så extremt bra låt!


If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

klänning

Jag inhandlade nyss en klänning från gina, ni får se bilder sen,
har tyvär inte tid nu :) Har faktiskt sätt klänningen för länge sen,
men jag inte haft någon anledning att köpa den, så nu gjorde jag det^^ haha.
Skönt, då var klädstressen över! ;) Har ni andra hittat något fint att ha på er ikväll då?

15 månader & en dag, haha

Igår firade jag & min älskling 15 månader! haha, fira & fira, det gjorde vi väl inte. Men vi träffades iaf, & jag tror att sällskapet är det viktigaste :) Vi har även bestämmt att vi ska åka på kryssning på lovet, vilket jag ser mycket fram emot :D du är bäst baby, I loooove you so much.

Jag har inte varit så duktig på att uppdatera, men mina senaste dagar har bestått av pluss & lite jobb, sen vänner & massis. Igår hade jag matteprov i skolan som jag inte hade pluggat till, så jag jobbade istället. Sen efter det träffade jag Masse, vi gick över till Johanna, där även Emil var. Jag rakpermanentade håret på masse, vilket blev sådär, lite halv vågit första gången, haha. Sen kilade M & E hem så jag & jöuis kollade lite tv. Sen ringde M & sa att han saknade mig redan & ville tärffas igen, oh yes I know, jag är oemotståndlig ;) haha, så vi gick hem till honom & då ville han göra ett till försök med att rakpermanenta håret, så vi satte i det i fem min till, hahahha. Det blev ju inte liiite slitet efter. Menmen, hoppas du blev lite nöjd iaf (a) Sen hade vi tog vi det bara lugnt hemma hos honom, låg & pratade väldigt mycket & gosade såklart ;)

Ikväll äre partyyyy hemma hos Matilda, det blir cocktail tema :) fuuun! Ska bli roligt att träffa alla bruds igen, länge sen hurrní. Men jag får se hur mycket jag egentligen kommer dricka, har ju som sagt tappat suger för alkohol de senaste månaderna, eller året? haha. jaja, ska iaf ner på stan med pappa & majso & se om jag hittar ngt till kvällen. Blir en sväng förbi systemet också, så får jag se hur jag gör med drikandet tonight. Have a nice day everybody :)

onsdag

jag har hela dagen gått och trott att det är torsdag idag? hm, kom bara att tänka på det när jag skrev onsdag där uppe, skrev n'mligen torsdag först.

Anyway.. Idag har jag varit i skolan en sväng, sen träffa jag Nicole, mycket skratt & prat blev det. Vi kollade även runt lite på jackor. åh vad jag älskar att vara med dig! Ses på lovet babe!
Sen när jag kom hem från stan har jag bara pluggat plugga & pluggat! Blä säger jag bara, fast det är rätt intressant också. Hur våran kropp fungerar egentligen, har prov på mag- och tarm kanalen imorgon, mysigt va? ;)  Nej, nu ska jag pappa, maja & jeppe ha filmkväll, mys! Mamma är nämligen ute och äter middag med mormor, hoppas dem har det mysigt! Det är inte så ofta min mamma hinner göra något för sig själv, så jag hoppas hon unnar sig denna kväll riktigt ordentligt! :) Föräldrar borde få lite mer fritid egentligen.. Tänk bara hur vi själva nån dag kanske kommer få det, :S ush fy.
hejdå! :D


Tisdag :)

En helt okej dag än så länge.
Jag åkte till skolan vid 8 imorse & sedan hade jag en lektion. Sen käkade jag & gick vidare till körskolan, där även baby var :) Vi pluggade lite, han pluggade teori & jag pluggade sjukvård, haha på en bilskola? :D Han satt mest & gjort lite tester på datorn, men satt även och snacka lite med mig, hoppas vi inte störde dem andra! haha, nejdå, jag snackade inte bara med masse, fick faktiskt ganska mycket gjort också :) Sen kom hans mami & hämtade oss. När jag kom hem hade mamma bakat hennes special sockerkaka, som jag älskar! haha, även jöuis gör det, hon kommer alltid över & smakar en bit ^^ Så nu ska jag plugga vidare lite och sedan ska jag träffa masse igen, toppen kväll ju! :) Pusshejs.

m, gjorde teori test <3

 
Jag pluggade & vilade ögonen lite (a)

Söndag

Idag har jag haft en rätt mysig söndag faktiskt. Började rätt tråkig, men sen kom det bra ttv program på tvn. Min familj & jag beställde hem mat & har bara tagit det lugnt. Jag, Maja & Mamma har skrattat mycket i tv soffan ikväll. Snackade massa minnen och mycket andra saker. Elsa kom öven upp i soffan hon med ^^ mys! Hon brukar vanligtvis inte få vara där, det blir mycket hår & så, men hon hoppar aldrig upp utan våran tillåtelse och ikväll var det okej. Jag har även ätit massor med godis ikväll, tjockis ^^ haha. Jaja, nu ska jag snart sova.

JAG SAKNAR DIG MASSE!

lillan

Jag & johanna åkte för att hämta smulis (emils katt) idag. Åh så liten den är, sötast! Jag fick även tillbaka min mobil idag, M kom över med den i förmiddags, thanks! Nu är jag hel igen ;) haha nerå. Annars idag då, jag har väl typ bara varit med Johanna. Vi hämtade som sagt smulan & sedan var jag där i ca två timmar något sen åkte jag hem, tog det bara lugnt. Sen ville Maja också se kattungen, så jag åkte tillbaka dit i ca10 min. Maja blev kär! Efter det käkade jag, satt lite vid datorn och cyklade sedan till Johanna för tredje gången idag, haha. Vi har haft en mysig dag/kväll iaf, bara tagit det lugnt. Lite halv tråkig dag kanske, men skööön. Bye, ha det så bra!

HANDIKAPPPPAAAAADd!

Gaah, jag har ingen mobil för tillfället. Så ni kan ej nå mig på den. NI som har mitt hem nummer, ring dit!

Seriöst, det är sjukt hur en mobil kan påverka än? Jag känner mig så otroligt naken utan den, min baby!


På ett sätt är det bra att vara utan den lite.
Jag behöver faktiskt inte kunna bli nådd hela tiden, det är ju bara stressande, säger folk iaf.
Men det sjuka är att jag är mer stressad utan den? Håller ni inte med?
Mobilberoende? Men vem är inte det i dagens samhälle..

Uppdatering i förtid

Jag vet att jag säkert inte kommer hinna uppdatera något imorgon, så jag gör det nu ;) Imorgon ska jag nämligen först till skolan, sen strosa lite på stan med sofia & johanna. Sedan hem till oss för att sedan gå på bio och kanske äta en bit mat någonstanns. Om vi inte käkar hemma innan, inte riktigt bestämt än. Men en mys dag blir det iaf med mina snuttor. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog bara en lugnt kväll iaf. Fest sugen är jag aldrig nu för tiden?! haha. PUSS!


hejhopp

Nu har jag mina teori böcker här hemma ^^ Jag har även tillgång att sitta på körskolan & plugga, även vara delaktig under deras lektioner. Så det blir nog bra det här. Plus i kanten är ju att jag alltid, (nästan alltid, iaf till en början) kommer att få plugga med min baby. Om jag ska vara riiiktigt ond önskar jag att han är kvar där riktigt länge med mig, (a) haha, nejdå. Jag hoppas han får sitt körkort snart, samtidigt som jag vill ha honom där. Ofta ni inte håller med om att det skulle vara tråkigt att sitta där själv?! Jaja, idag lunchade jag & Masse på en grekisk resturang, den var helt okej. Jag gillade min mat, masse tyckte väl sin var lite sådär. Efter det hade jag sjukvård, sen har jag bara pluggat här hemma, hela eftermiddagen. Usch, säger jag bara. Man är nog väldigt bortskämd med sitt softa schema vi har haft ett tag nu, eller enda sen vi börja rättare sagt. Men eftersom det är så lugnt nu så blir det endå en klump i magen av en avlägsen stress, för jag vet hur mycket vi kommer få sen när alla valbara kurser sätter igång! BLÄ! Jag har tappat lusten för skolan!


Körskola

Nu ska jag ner på stan med Masse & skriva in mig på körskola, plus att jag ska ta teori paketet på en gång :) Eftersom det är rätt så många som kuggar nu för tiden verkar dem ju ha lite högre krav eller rättare sagt lite svårare frågor på teoriproven. Eller så äre bara så att ungdomarna nu förtiden verkar tro att allt ska komma serverat på ett silverfat till dem, nejnej, man måste faktiskt plugga!! Så därför sätter jag igång med pluggandet redan nu, fast jag inte har tänkt ta mitt körkort före sommaren. Efter det ska vi luncha nånstanns & sedan ska jag till skolan vid kvart över 1, har sjukvård då :) bye!

Hejsan

Idag ska denna skit vara över, för gott!

Jag ska snart ner på stan med Johanna, vi ska käka & fixa lite kläder :) Annars har jag inte så mycket för mig idag, jag ska nog mest plugga. Låter roligt va? ;) Skulle vilja träna, men får se hur det blir med det. Nej, nu ska jag hoppa i i duschen, sen fixa mig & kila. Ha en bra dag, puss!

disgusting!

Helvetes dag, fråga inte varför. För jag svarar inte! ^^ Johanna, & dem andra som är drabbade vet ju hur för jävligt detta är, men hoppas vi får det att försvinna fooort som fan! Idag tränade jag med Johanna också! Måste berömma mig själv, jag tror inte/aldrig att jag har tränat kondition & styrka så här regelbundet i hela mitt liv! som jag gör nu ;)
Imorgon blir det en soft dag, går bara till halv 11, sen har jag & johanna lite ärenden tror jag nog ^^ haha.


Sov så gott! :)


evelina here!

Igår vare fest hos jens! blev faktiskt en toppen kväll tycker jag. Tack så mycket alla för igår, men mest tack till Jens själv.

Idag då, jag har övningskört igen, på vägen. (fast med automat) inte så svårt, men man får lixom upp synen för alla bilar & man lär sig kolla i backspeglar rätt, komma ihåg att blinka, lära sig vara uppmärksam för saker som kan inträffa, fick parkera, backa.. & ja mycket annat bra, som man inte behöver en växel för att kunna träna på ;) toppen! Sen kom mormor & morfar, åt lunch med oss. Efter det kom rita, krister, lorenz & rita med hennes syster & hälsa på, dem skulle nämligen skjussa hgenne till Arlanda. trevligt att träffa henne iaf :) & lorenz blir ju bara större & större, söööötast i världen min lilla gris! Efter det stannade farmor kvar & åt middag med oss, har haft en jätte mysig släkt dag idag, haha. Det behövs ibland för att man ska kunna samla nya krafter. Imorn räe skola igen, volket jag inte änns vill tänka på. Men snart äre lov, så jag hoppas min plan går som den ska, så man får komma iväg lite, skulle behövas! Men det får ni inte veta nu. ha det bra, puss! & sov så gott.



FREDAG!

hejsan, :) Tänkte berätta lite om min dag då, haha som alltid ^^ Jag var först i skolan, hade två timar matte. Gick ju inte allt för bra. Jag han också snacka lite med rektorn, jag ville prata med honom om matten. Dvs att den går för fort tycker jag. Det skulle varit en sak om vi hade läst A & sen B kursen på en gång, men ett års mellanrum mellan A & B, det funkar inte kan jag bara säga! Man glömmer mer än vad man tror på ett år.. Sjukt asså. Men men, han sa iaf att han tyckte det lät som en bra ide att läsa den lite saktare. Men han sa också att vi skulle vänta tills schemat för vecka 45 kommer, då skulle man få mer möjligheter till hjälp med matten. Får väl se om det stämmer, hmn. Jaja, efter det tillbringade jag min dag hos Cäsy, vi köpte med oss Spicy efetr skolan & åt det framför tv hemma hos henne. Sedan for vi & tränade. Så skönt att få röra på sig! Casandra hade lite svårt med movsen, men kom fort igång, haha ;) Har tränat tre dagar denna vecka, funkar ju hur bra som hellst, & jag gillart! Nu väntar jag på att M ska ringa, min snigel som sagt! haha. pussheeeej!

Btw, idag kommer Johanna hem. Jag har saknat min bästis.
& ett stort grattis till Jens som faktiskt klarade frifalls båten! Weei! ;)

Hejsan

Idag har jag först varit i skolan, åkte dit för att plugga lite. Skrev lite på estonia arbetet, efter det kom pappi & hämtade mig. Vi handlade lite. Nu sitterjag här och ska snart till tandläkaren :( Skulle egentligen ha varit där för typ 8 månader sen & borrat ett liiiiiitet hål, det behäövdes egentligen inte änns borras, men dem ville göra det för att förebygga ett större hål. Tror ni jag gick dit på den tiden eller? Nej, såklat inte.. Jag är så smart! Så jag ska dit idag ist och göra det, nu kommer det väl ha blivit hur stort hål som helst bara för att jag inte gick på min första uppstatta tid för ca 8 månader  sen som sagt :S haha. jaja, vad säger man, synden straffar sig själv?!

Efter det ska jag vara med massis. Så vi får hoppas jag slipper bedövning så jag kan pussa på honom sen, har saaaknat honom super mycket! :) Sen ikväll ska jag kolla tv & bara ta det lugnt, eller det beror väl på hur länge jag är hos massis. Men jag ska försöka komma hem i skaplig tid iaf, börjar ju 08.30 imorrn. Usch, matematik! Men sen efter den äckliga lektionen är det heeeeeeeeeelg! Hur skönt är inte det?! Då ska jag & snuffy gymma eller träna ett friskit pass! Sköööönt!


eVELINA ! ^^

heeeeej.

Onödig dag helt enkelt. Kom till skolan för lite klassråd? Heeelt totalt onödigt & värdelöst. Vi snackade bara skit med robban, haha som vanligt :PEfter det kilade jag, sofia & casandra och åt en sallad på vivaldi, hur gott som hellst! Sen var våran engelska lärare sjuk så det var bara att ta bussen hem. Men jag måste tyvär snart sätta mig på bussen igen, jag ska nämligen iväg & träna :) Hur skönt som hellst. Fast jag har väääääärldens magont! Men dem säger ju att det ska bli bättre av att röra på dig när man har den här sortens magont, (mensverk), får väl se om det stämmer nu då ;) Hoppas ni har en bra dag, vi hörs kanske senare om jag orkar blogga mer. Juste, jag ska kolla bonde söker fru ikväll, permiär :D haha. Gillar ni det? ;)


Någon mer än jag som längtar efter sol & värme?

hejhej

Träningen igår gick jätte bra & det var faktiskt riktigt roligt. Idag har jag som sagt varit ledig, lunchade med masse & emil, sen hem för att baka med mamma. Men det blev mest hon som bakade & jag som satt vid datorn, haha(a) Men bästa bullarna gör hon iaf, så det var nog bäst att hon gjorde dem själv ;) Blev ingen träff med Nickan idag heller :( Men hon skulle träffa sin pappa, så vi ses någon annan dag :) Imorgon ska jag ut & gå en timme innan skolan börjar, ska bli skönt!

Överlag så kan jag säga att jag har haft en otroligt trist dag, usch. Hatar att bara sitta inne. Känner mig så ensam då..


måndag

sorry för dålig uppdatering, menmen. Jag är bara en människa, hinner inte allt ;)

Jag var hemma från skolan idag, så nu ska jag iväg & träna bort alla överflödiga kalorier, haha. Ska bli skönt att få röra mig lite! Är nog hemma runt 18. Imorgon är jag nog ledig & ska då troligtvis vara med Nickan, fuuuunny! Annars har jag inte så mycket mer bstämmt för denna vecka, blir nog mkt plugg & så. Någon som vill fylla på min vecka med ngt roligt, säg till då! :) Byyyyyyyye!

Sov så gott!

Imorgon ska jag först till skolan, har ju som sagt matte prov i Matte b! Sen efter skolan ska jag göra något som jag verkligen längtat efter, TRÄÄÄNA! Jag har gått upp i vikt den senaste månadern, kanske inget man ser eller märker. Men tro mig, jag gör det. Benen, definitivt magen och sen mitt annsikte som snart ser ut som en boll! Nu ska det hård tränas här framöver. Och jag ser faktiskt fram emot det ^^ Fixar ett årskort på kriskis & svettis imorgon, till både gym och gympa pass :) Efter det ska jag möta upp Nicole på stan?! Får se hur det blir med det, hehe. Jag vill iaf träffa henne. Jag ska även in i stan för att leta en sjal, en stor mysig en! Sen ska jag mysa med min baby heeela kvällen. Ser mycket fram emot imorgon, blir nog en toppen dag, det är ju trotts allt fredag & helg :D


Good day!

Idag var jag först i skolan, käkade lunch från Spicy, hur gott som helllst! På eftermiddagen hade vi en lång seg lektion, sjukvård. Idag gick vi igenom om hur tarmen fungerar, mysigt va? ;) haha nja.
Sen satte jag mig på bussen & fick ett telefonsamtal av Vera som hade fått körkort igår! Så sjukt bra gjort av dig gumman, måste bara skryta lite om min kära vän(a) Hon klarade uppkörningen på första försöket efter att bara ha haft 4 körlektioner + att hon klarade terorin på första försöket också! GRATTIS VERA! Men.. Vi bestämde oss för att träffas en sväng. Vi åkte till Brödet & fiskarna, en second hand butik. Vera ville titta efter lite skin saker :) Hon fick med sig ett par snygga stövlar i skin, en väska & ett skärp tror jag det var ;) Jag hittade också två jätte fina skärp som jag slog till med.
Efter att ha kommit hem så for jag driekt till Johanna, vi plugga matte. Vilket gick skit bra. Vi klarade alla talen utan några som hellst problem! Riktiga mattesnillen.. MVG på provet imorgon säger jag bara!

..Tänk om ändå så vore!! :'(

ÄLSKLING!

Idag har min baby uppkörning, jag hoppas verkligen det går bra!
Om allt går som det ska så tror jag inte det kommer vara några
svårigheter alls baby, du kör ju som en kung! ;)

PUSS PUSS PUSS ! ! ! !


Igår

Jag, Johanna, Jens for till Ikea. Men först käkade jag & Johanna på pizza hut, sååå gott! Sen köpte Jens lite saker till hans lägenhet och jag köpte lite till mitt rum + ett mjukis djur till Lorenz :) Efter det kilade vi hem till Jens. Han drog på ngt möte så jag & Johanna satte på en film :) Sen kom han hem & kollade med oss! Hade en jätte trevlig dag med er igår, thaaanks guys! :D

När jag kom hem så firade jag min älskade lilla hund Elsa, som fyllde tre år igår! :D Åh, grattis igen stummpan!
Bara så ni vet, är hon väääärldens bästa hund!


RSS 2.0