Pizza Hut

Jag var nyss & käkade på pizza hut med majso & pappsen. Gott, men jag blev nästan lite äcklad mätt. Kanske beror på att jag & maja proppade i oss glass. Idag fick även dem "vuxna" som jag dårå också ta glass ;)  haha. Nu sitter jag här och väntar in timmarna. Kl 15.30 är det ju dags för mig att cykla till jobbet. Vi hörs säkert lite senare när jag är hemma, puss på rumpan.

hejdå, ses snart igen!

Inatt sa jag hejdå till Veronica som åker till mitt älskade land Cypern :) Ha så skönt nu gumman, ses när jag kommit hem från Grekland. För er som inte visste så lyckades jag & Veronica gå om varandra helt, jag åker mänligen till grekland natten till den dagen hon kommer hem från Cypern =/ Men vi ses när jag är hemma, för nu var det länge sen vi hade en Evelina & Veronica dag. Saknar dig pluttan, vi har mycket att ta igen! Men som sagt, vi hörs!

Jag älskar dig fläsk-rebecca / Din Fettis-anna-maggan <3



 


veckan som kommer..


I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do



Denna vecka jobbar jag
mån - 16.00-20.30
tis - 07.30-14.00
ons - ledig
tor - ledig
fre - 14.00-20.30
lör - 07.30-21.30
sön - ledig, GREKLAND! :D

så skönt med två lediga dagar mitt i veckan, men ser däremot inte fram emot helgen, fre & lör =/

EM-GULD, SPANIEN

GRATTIS SPANIEN, BRA SPELAT!


hejsan

Kl är snart tre & jag kom  hem från Sandra för ett tag sen, hon hade en liten chill fest hemma hos henne. Trevligt att träffa alla igen + en trevlig kväll. Hade tänkt dra hem i skaplig tid, men det var så najs så jag stannade kvar lite extra.

Drack dock inget, bara typ 1½ cider. Jag har helt tröttnat på den här "fyllorna". Typ supa sig så full så man inte orkar gå, se vem som kan shotta mest? Nejtack, dessa tider är förbi.. Förr verkade det ju som att man njöt av att dricka så mycket så man nästan inte kunnde gå och när man  typ hade nått toppen om man spydde . Men nu fattar jag verkligen inte höjdpunkten i det hela? Det är mycket trevligare att dricka måttligt och ha riktigt roligt heeela kvällen istället för att sluta kvällen på en toa eller deckad i en soffa. Och kalla mig tråkig, men jag tycker jag har mognat.
Man lär sig av sina egna & andras misstag. Tack för mig, sov gott!


Lördag

Nu har jag nyss duschat, bytt om och väntar på att min farbror & hans fru Rita och Farmor ska komma på middag. Det ska bli så trevligt att träffa dem, hellst farmor.. det var bra länge sen jag träffade farmish. Ikväll ska jag & Rita prata om en sak, men ni får inte veta vad, jag är såå glad! :D Mer säger jag inte. Ha en bra kväll. Puss&Kram


Tro det eller ej

finns inget mer att säga än - HAHAHAHAHAHAAAAA!


Läs noga nu. Min pappa brukar vanligtvis vara en rätt så vanlig människa och rätt så teknisk av sig, han gillar att prova nya "tekniska"saker typ. Men nu har han allt förvånat mig. Han har gått tillbaka till medeltiden! Jag kom nyss hem från Masse & möts av att två jävla Radiotelefoner (Hokitokis) ligger på laddning i köket, jag frågar mig själv, vad fan ska vi med dem här till?

Min pappa svarar: Vi ska ha dem när vi åker till Grekland.
Jag: Whaaaaat? Varför ska vi ha med oss radiotelefoner?
Pappa: Jo för jag har läst i tidningen att vissa har fått räkningar på flera tusen när dem ringt varandra utomlands, men dessa blir det billigt & bra.
Jag: Men vadå vi är ju tillsammans hela tiden, det är väl bara att säga det vi vill rakt ut?
Pappa: Nej för du & jesper kommer få ett eget rum i Grekland, eftersom det inte fanns rum lediga till oss alla fem. Så vill ni oss något ska ni kunna nå oss genom att ropa på oss i dem här, säger han och pekar mot dem foniga radiotelefonerna med ett stor leénde.
Jag: = ett stort ? Jag vart helt mållös!

Inte fan kommer jag andvända dem där jävla (hokitokisarna). Om jag vill mamma & pappa något så reser jag på mitt as & gå över till deras lägenhet, som säääkert kommer ligga typ vägg i vägg! & jag kommer inte stå och snacka med hokitotis vägg i vägg! NO freaking way! Asså ibland förvånar mina föräldrar mig så otroligt mycket & den här idéen var nog den dummaste någonsinn! Iaf så otroligt löjlig! Kan bara tänka mig min farsa stå där på andra sidan väggen & skrika på oss varje morgon genom den där jävla radio saken! GAAAH! HAHA.

Minigris

Nu är det när som hellst dags för mig att hoppa i säng, ska bli skönt. Fast jag är ändå inte trött, hm.
Men men, till en helt annan grejj! Jag har spenderat en del av min kväll åt att tittat på massa bilder på minigrisar på google, yes I know, I'm a nerd! haha, men asså jag ääääälskar dem! Dem är ju så små & söta, helt perfekta. Jag har en hund vid namn Elsa som jag skulle dö för att kunna göra liten igen. Det är så mysigt när man kan ha djuren i knät eller i famnen. Nu är hon dock alldeles förstor för det, vilket är himla synd. Därför vill jag ha en rosa LITEN minigris (en fräsch liten sak, som luktar sådär nytvättat hela tiden och är lagomt tjock om magen & otroligt kelig) bara så ni fattar vad jag menar, ingen gris som är stor och äcklig, utan som är precis som min beskrivning innan (a) Ni tycker säkert jag är störd, men jag är otroligt svag för dem. Kolla bara..

Vem skulle tacka nej till en sån här bedårande varelse?

Denna är fullvuxen men ändå så otroligt sööööööööt! gud jag dööör.


Bebis-minigris, lika stor som en kaffekopp, naaw!

Style


Jag & Nicole såg på stan att vi var med på vimmelbild  i Tidningen Style.

Torsdag

Dagen har gått fort. Timmarna på jobbet bara flög iväg, vilket var väldigt skönt. Jag cyklade hem och duschade sen kilade jag ner på stan med nicole, sanna rohlin & fälish, vilket är nickans lillasyster för er som inte vet ;) haha, emelie egentligen men våran fälish ^^ Ni är alltid lika roliga att vara med. & du sanna, jag hoppas det löste sig :)

På stan köpte jag tre tubtoppar. En i marinblå, en i röd & en i gul. Nicole & dem andra tyckte jag var jätte onödig som köpte tre lika dana. Men vadå, det var ju tre olika färger? haha. Sedan köpte jag ett linne med små blommor på, jag är mycket för blommor denna sommar märker jag. Min senaste klänning jag köpte va ju full med små blommor på sig. Men jag gillart! Sedan köpte jag ett par shorts & slutligen en svart oversize tröja.



Sleep Well

Kom hem från jobbet för ett tag sen. När jag kom dit fick jag mindre trevliga nyheter. Kommer inte berätta det här i bloggen pga av tystnadsplikten. Det hade iaf inget med mig att göra, utan det handlade om en som bor där. Jag jobbar imorgon igen kl 7.30-14.15. jag ser fram emot att jobba imorgon eftersom jag jobbar med två härliga & roliga tjejer. Efter det ska jag hem och duscha & göra mig iordning för sen blir det stan för min & nickans del. Jag är så glad för att få träffa dig igen, det var ju så länge sen. Lite över två veckor nu? Vi båda två hade tänkt att desperat leta efter kläder. Vi får väl se vad som inhandlsa. Blir säker ingenting av det som man tänkt sig.. så är det alltid för min del. Har jag sagt att jag ska köpa en väska tex, så blir det typ skor eller något annat oviktigt. Menmen, hoppas på bättre tur imorgon ;) 
Nu ska jag natta kudden, så ni får drömma om mig, puss så länge!

Hallo.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Jag är otroligt duktig måste jag säga, jag har faktiskt cyklat dit & hem varje dag. & det blir iaf 17 minuter dit & 17 hem, haha! Imorgon jobbar jag också, men slutar i skaplig tid, så jag ska nog försöka hinna ner på stan en sväng & köpa liter kläder och sånt man kan ha med sig till grekland.

Från och med nästa vecka tänkte jag börja sätta upp mitt schema här i bloggen så ni kan se när jag jobbar. För nu två dagar i rad har det hänt att vänner velat träffa mig, och dem har tyvär inte vetat att jag jobbar just den dagen dem velat träffats. Så mitt schema för nästa vecka kommer in i bloggen på söndag/måndag så ni kan se när jag är ledig och då kan ni lättare bestämma ngt med mig :) Vad tycks om den ideén?

Se framåt..

Jag vaknade upp hos Masse kl 12 först, sen somnade jag om och vi sov tills kl var hela 2 på eftermiddagen. Oj! Men så hemskt som det låter var det inte iallafall, vi somnade ju faktiskt inte innan kl 6 så då kan man väll få sova till 2. Haha, vi som skulle gå upp kl 9, lyckat! Men efter det så kilade jag med mamma & pappa för att köpa en tak lampa till mitt rum. Sen har jag bara varit hemma. Har inte alls varit på bra humör idag, haft en dålig dag helt enkelt. Vet inte varför.. känner mig bara allmänt nere. Kanske är jag bara på allmänt dåligt humör pga av för lite sömn och stressiga dagar den senaste tiden, säkert pga att mitt sommarjobb börjar på riktigt imorgon också, vilket jag inte ser fram emot!  BLÄ!


Juste nu skulle jag bara vilja bort härifrån..
Typ stockholm eller något, dra till moster en helg eller en vecka.
Men hur fan ska det gå när man har ett jävla jobb att sköta, oh usch!
Men det blir nog att jag åker dit några dagar när jag är ledig medan min moster är i stugan. Det ser jag fram emot, skulle vara skönt.
Jag har även bett Masse & tjejerna att följa med mig dit nångång i sommar,
kanske över två olika helger, det skulle vara mysigt.
Men vi får se hur det blir med den saken. Men iaf, ska bli så skönt
att få åka till grekland om 1½ vecka, min räddning helt klart!

(8)

Blä, någon som vill ge några bra låt tips? :)




Btw, ge mig typ 24 augusti nu!


jobb


7-13 jobbade jag idag, gick jätte bra.
Skönt att få sluta så tidigt, så när jag kom hem duschade jag & to mig en tupplur,
sov 1 ½ timme :) Efter det ringde jag pappa som var och gymmande,  jag undrade om han kunde komma hem med någon mat för jag var jätte hungrig, så han kom hem med donken. Usch, tycker inte om donken längre.. Förut vet alla som känner mig att jag typ avgudade mackis, men nu är suget helt borta för denna onyttiga mat, så det är ju bara bra. Ikväll vet jag inte vad som händer. Skulle vilja kolla film eller något, men pappa fixar ju inget nerladdnings program åt mig, så då går det ju inte att hitta någon bra film inte. Får väl hitta på något annat då. like what?!
Imorgon är jag ledig, så ooootroligt skönt! Vi hörs, take care!



två stycken, dubbel glädje, två stycken, delad sorg.

Idag vaknade jag runt 12 eller kvart över ungefär, så skönt att få sova ut! Jag har alltid min mobil avstängd på natten pga att jag tycker inte att man ska behöva bli nådd hela tiden och jag vill heller inte bli störd när jag sover, hellst inte på natten! Sen stänger jag av den pga all dess strålning också. Så det första jag gör varje morgon när jag vaknar är att slå på mobben, det har liksom blivit en vana, så det gjorde jag även denna morgon. Och då hade jag fått ett sms av johanna. Ca 10 min efter att jag svarar på hennes sms så satt hon hos mig & åt frukost with me, mysigt med lite sällis så där på morgonen. Hon stannade hela dagen, då vi snackade en del, vi gjorde lunch, drack coca-cola, åt bullar, och hade det allmänt soft. Till bullarna kollade vi på Barna i bullerbyn, för härlig film det där! Dem ser ut att ha det så mysigt där med bor, så skulle jag velat haft det när jag var liten!  Jag själv skulle aldrig kunna bo så nu, kanske för ett tag men jag är egentligen en stadstjej! Även fast jag bott hela mitt liv längst ut i vässan där det nästan bara är skog, men iallafall, haha. Men iaf, vid sex följde jag johanna hem och gick över till massis, vi kollade film & kollade fotbollen, mer behöver ni inte veta tycker jag ;)  Nu ska jag sova för jag har ett jobb som kallar på mig kl 07.30 imorrn, usch säger jag bara. Så bye bye, sov så gott!

RSS 2.0