NU är det över..

..Jag har bestämmt mig, efter ett lååångt velade fram & tillbaka!
Min ridtid är över.. iaf för ett tag. Jag har helt tappat motivationen för att rida, så det är bara slöseri med pengar.
Min sista ridning blir nog imorgon, men man kan ju alltid ändra sig efter denna lektion ;)

Men det tror jag dock inte att jag gör, drygt att rida på tisdagar efter skolan & allt.. man är alltid så trött då. Det var bättre för då det var på lördagar  =/
Men men, en positiv sak med att sluta ridningen är att mamma betalar ett års kort till mig på friskis & svettis. Med det kortet ska jag kunna gymma & gå på friskis pass, toppen (Y) Jag vill verkligen börja träna regelbundet nu. Och känner jag att det inte alls är min grejj det där med friskis, så kommer jag kanske tillbaka till stallet & till mina underbara ridkompisar! :)
Jag kommer sakna er & stallet.. mer än jag tror att jag innser nu faktiskt ='/


Gammal bild, Minna, Linda & Jag
åh, babes.. Jag lovar att följa med ut till stallet ibland :)

hejsan

Har varit en väldigt lugn dag idag. Jag orkade inte gå på första lektionen, estet  =/ Så jag kom till skolan vid 10.30, Skööönt. Jag kom perfekt till att det var dags för alla att gå & äta, så vi kilade till donken, inte nyttigt inte.. menmen ^^ Efter det var det bara att bege sig till idrotten som skulle vara på björnön där vi skulle paddla, vilket jag sa igår. Jag, Johanna, Sofia & Fredrik fick skjuss av Marcus, (snääällt)!! Paddlingen fick väll bra, men det var väldigt vingligt i början & jag trodde där för en stund att vi skulle ramla i det 5 gradiga vattnet!! & inget blev ju bättre när Sofia börja tjura för hon inte tyckte vi hade någon kontroll på våran båt! panik! hahahaha, men det gick bra tillslut iaf & vi fick kontroll och balansen fixade sig av sig själv på något sätt! Vi paddlade enda ut till östraholmen & tillbaka, så nu vääärker mina armar något katastrofalt! Menmen, träning är aldrig fel inte ;) Nu ska jag mysa ner mig i tv soffan med min nya sköööna mjukis derss & ta en kopp te, hörs senare babes! :)

saknar min masse, fast vi träffades igår (a)
Men skulle hellst av allt vara med dig hela tiden, 24/7 ;)


En bra söndag..

..konstigt nog. Brukar vanligvis hata söndagar, men den här har varit riktigt bra! :) Vaknade upp hos baby, sedan kilade jag hem och jag &min familj åkte sedan viare till köping för att fira rita :) Grattis i förskott! Jag övningskörde även idag också, gick prima! Förutom att en cyklist jävel cyklade ut mitt framför bilen (från en gräsmatta) jag trodde han skulle stanna eftersom han såg att jag åkte på vägen utanför gräsmattan, och därför bromsade jag inte in så mkt, men nejnej, han cyklar rakt ut så jag får tvärnita. Äckligt! Men det var tydligen bara jag som vart livrädd, han cyklade på som om han inte änns hade sätt mig?! IDIOT!
menmen, efter det beställde vi alla pizza & käkade hemma hos krister & rita & min bebis lorenz! ÅÅÅÅH han är den sötaste i världen. Han har även börjat jollra med ljud nu, how cute is that?! :D Jag satt med honom heela kvällen & bara myste, love him! sen for vi hem & här har jag suttit sen dess, i snart tre timmar. haha herregud. datanörd! Nu ska jag sössa tror jag. Det är ju faktiskt skola imorrn, & vi ska paddla kanot på gympan, har aldrig gjort det, så det ska bli skit roligt! :D Hejdå, ha det så bra! Sleep tight! ^^


Alla andra har ju gjort detta test, så jag testade jag med för skojjs skull!
Så här allihoppa kommer min & masses flicka se ut :D
haha, a redhead?! Fiiiifan! hahaha

hejsan

Jag har varit extremt dålig på att uppdatera den senaste tiden, sorry för det! Men i torsdags kväll/natt kom jag hem från Åland, har haft en sån otroligt rolig vecka, faktiskt! Det vart lite utav en semester med mycket roliga & spännande övningar. Gjort både tråkiga, roliga, även sånna som jag aldrig trodde jag skulle våga göra faktiskt. Så utvecklas gör man alltid på sånna här resor med räddningstjänsten. Jaja, slut pratat om Åland, roligt var det iaf & min baby hämtade upp mig vid skolan på kvällen, trevlig att få träffa en saknad & älskvärd person det första man gör :D

Igår (fredag) Var jag först i skolan, hade matte i 2 timmar, sedan slutade jag. Gick sedan ner på stan med min älskade snuffy & jöuis :) Sofia köpte en skit snygg väska & jag la undan ett par skor. Efter det kte jag hem och tog det bara luuugnt, sedan hem till älskling. Vi var bara hemma hos honom & tog det lugnt hela kvällen, hur skönt som hellst efter en vecka ifrån varandra!

Idag (lördag) Jag & Majso kilade ner en sväng på stan. Vi gick & köpte mina skor jag hade lagt undan sen igår sedan vidare till Spicy, där jag träffade Nicole, hennes mamma & Emelie, åååh vad jag saknat Nicole! Hon är ju trotts allt min lilla Sholdruth som jag aldrig tror jag kommer kunna släppa taget om.. & såklart börjar vi snacka på som vanligt om allt mellan himmel & jord, så hennes mamma fick avbryta med att säga; Nicole, vi måste verkligen gå nu! haha, jaja, trevligt att träffas gumman. Och vi skakade faktiskt hand på att hitta på något nästa helg, haha störda! ^^  ska bli super duper kulit! :D Sedan gick jag & Maja vidare och köpte en suuoper skön mjukis dress åt mig (a) älskar den, & färgen är ju bara föööööör härlig den med! Som delfin vatten, eller vad jag brukar säga ;) Köpte även en tröjja :) Sen träffade vi mammsi & pappsi och köpte pressent till rita, sen till maxi för mat & goooooodis. Där hittade jag ett par uggisar som jag såååå gärna ville ha! Men då stoppade mamma mig. Jag har ju som sagt redan köpt två skor på en vecka, & mycket annat som jag glömt lägga ut bilder på. Men iaf, tre koftor, två skor, en t-shirt, två jeans, ett linne. Så ja, jag kanske måste hejda mig lite nu. Min lön bara rinner ur mina händer! Stopp på belägg, haha. Nästa kap hoppas jag blir en snygg vinterjacka! Men det får vänta. Vill ju även ha en tv, men hur få rman råd till allt?!

Sendare idag ska jag vara med masse :) ruuuuligt! Får se vad vi gör. Det är så skönt, för med honom måste man inte göra ngt, bara av att få ligga brevid honom eller ha honom nära räcker för att jag ska bli nöjd :)
Btw, i torsdags var det 14 månader för oss <3 Lööööve you!


HEJ DÅ, SÅ LÄNGE!

Jag drar nämligen till Åland imorgon bitti på sjöräddning. Det ska bli intressant, jag börjar se mer & mer fram emot det. Det kommer säkert bli en rolig vecka, jag åker ju med bra folk också :) Jag kommer hem på torsdag, så jag uppdaterar er om resan då ;) Bye, pusspuss!


Tänk om jag kunde få ligga & glida på en madrass hela vecka& tänk vad
härligt om det hade varit Grekland med Johanna ist för Åland med Robban? :S
HAHA, hejdå!

ÄNTLIGEN HAR DET HÄNT..

..JAG HAR ÖVNINGSKÖRT!!!!

Det gick huuur bra som hellst & det är huuur roligt som hellst! haha. Jag, pappa & hans bror tog hans bil och åkte ut på en stor grus parkering i Köping. Först gick pappa igenom allt man ska göra innan man startar bilen sen hur man startar & hur man ska ha benen rätt och allt. Sen berättade han hur man gör för att växla & allt. Sen var det bara att börja, och även medan jag körde så gick han igenom allt hur jag skulle göra och så. Men efter ett tag tyckte han att jag skulle komma ihåg det här med kopplingen & sånt själv, och det gjorde jag! Så då var det bara att växla upp när det ändå gick så bra. Jag växlade upp på tvåan och växlade sedan ner igen, sen upp igen och ner igen, och så håll vi på i kanske typ 30 min. haha, så efter ett tag gick det riiiktigt bra att växla. Sedan fick jag lära mig att backa också. Nu måste jag bara skryta lite, jag fick bara två motorstopp på hela tiden! :D haha. Nej men den bilen är faktiskt väldigt snäll, man kan gasa lite för mycket eller komma lite för fort med kopplingen och den brömmar ändå på. En ny bil hade säkert fått motorstopp vid vissa tillfällen, men inte den här gammla volvon inte! haha, så därför var det en mycket bra "första" bil att köra med :)
Som ni säkert ser visste jag inget om bilar innan denna lektion! Hade faktiskt aldrig suttit bakom ratten förr, aldrig änns startat! (a)


mh, :)

Idag sov jag till ca 11 idag. När jag vaknade var morfar här för att hjälpa pappa att sätta upp våran dusch :) Det blev mycket bra, nu har vi mörka fönster istället för ljusa fönster som vi hade förr. Morfar åkte hem vid ca 13, men han & mormor kommer tillbaka för att äta middag med oss lite senare. Sista gången jag träffar dem nu innan dem åker till deras älskade turkland. Haha, jag & min familj var med dem dit år 2006, & dem hade varit där fyra år innan och dem har varit där varenda år efter vi var där också, haha. stammisar. Ikväll ska jag även träffa min baby, får se vad vi hittar på :) Men nu ska jag duscha, så vi hörs.
Ha en bra lördag :) Pusss.


Min älskling!

freeeeeedag!

HEJSAN, idag är det fredag, underbart eller hur?! Jag hade bara en lektion idag, matte i två timmar. Gick bra, förutom att jag behöver hjääälpt heela tiden, pinsamt ju! Menmen, så äre när man ärver sin mammas huvud & inte sin pappas mattesnille hjärna!  Tänk om jag kunde ha det så lätt som honom med matte :( menmen, efter skolan hade slutat så luchade jag med massis, vi käkade på donken. Romantiskt va? ;) hahaha. Sen skulle han iväg med sin klass, så jag kilade vidare på stan med tjejerna ett tag. Nu är jag hemma sen några timmar tillbaka, ska bara ta det luuugnt idag, (tror jag) Vill umgås lite med vera & johanna, så vi får väl se om dem har ngr andra planer, annars är dem mina för ikväll! :D Byyyye, <3

hejsan

Jag gick räddningstjänst lektionen iaf med en verkande mage, duktig som jag är! Fick ett feting arbete som ska vara klart vecka 42, jahapp äre nu läxorna börjar rulla in eller? Usch, vi som har haft det så lugnt & skönt dem här första veckorna. Kan bara säga att det är INTE likt v-ås fria med ett lugnt schema, men vårterminen blir väll ett helvete bara för det är så lugnt nu? hm, deras vanliga (planering)!!:@

Jaja, slut tjatat om skolan. Eller nej en sak till :D  Vi fick lära oss ta blodprover idag på vårdlektionen. Det gick jätte bra & jag fick ta ett på fredrik. Han var jätte duktig som vågade vara min försöks kanin, haha thank you!  Sen tog jag venprover på en docka vi har i skolan, vilket vi har gjort ngra gånger nu. Så nu börjar det sitta :) Jag gillar att ta blodprover, vissa har svårt för det.. Men på något sätt tycker jag det är roligt :P gillar att plåga folk (a) haha. skojja! :)

Efter skolan kilade jag till spicy hot för att köpa med mat hem till mig & maja. Sen köpte jag ett par till skor, andra paret denna vecka, men vadå fick ju skav av mina andra :( jaja, ikväll gick mamma & pappa ut & äta & på teater eller ngt, så jag & majsen tog en lugn & mysig hemma kväll när jeppe åkte iväg för att träna, som alllllltid. haha. Jag & Maja kom också på att Elsa, (våran hund) är vääääldigt mammig av sig, för så fort mamma åker iväg går hon runt & runt här hemma, gnyr & ylar, haha. Inte sitter hon still för en sekund. Sötnosen. NU ska jag nörda vidare vid datorn, vi hörs nåndag :) Puuuuuss.


varför vi tjejer?

AAAAAAAJ, jag har så jävla ont i min mage att jag inte vill gå till skolan:'( Varför ska vi tjejer behöva stå ut med detta jävla helvetes problemet?! ORKA.
Räddningstjänst nu på morgonen kl 10 gör ju inte alls saken bättre.. får se om magverken går över, annars skippar jag den lektionen. HEJSÅLÄNGE!


Nu är jag lika sur som jag var när denna bild togs.
I Chania i somras när jag fick ligga under parasollet med kläderna på,
pga av att jag hade brännt mig!

mitt huvud är tröttt....

Usch vad trött jag är på kvällarna nu för tiden. Jag tror det beror på att min kropp börjar ställa in sig i skolan nu, alla rutiner & sånt. Då man går upp tidigt på morgonen & lägger sig tidigt på kvällen. Eller lägga sig tidigt på kvällen kanske inte är sant direkt, men jag försöööker lägga mig i någonlunda tid ska ni veta :) Så jag ska kolla en dokumentär kl 10 som Johanna rekomenderade, sen blir det bed time för min del, för snart kan inte min nacke hålla uppe mitt huvud.
SÅ TRÖTT ÄR JAG!

btw, min dag! Jag var i skolan vid 11 imorse, hade klassråd, då¨kollade vi på student mössor, tror jag vet hur min ska se ut ;) Sen hade jag engelska från 13-15. Sen hem för att vara med Masse :) Mer har jag inte gjort. Sååå hej så länge, puss!

tisdag

Hej allesammans..

Jag kom nyss hem från stallet. Idag red jag Ocej, en helt okej häst ;) Så nu är jag helt slut i hela kroppen. Ni skulle sätt mig efte ridningen, aldrig varit rödare i annsiktet asså! Så nu är det dags för mig att börja röra mig, motionera mycket och kanske sedan över gå till springning. Jag vill även börja gymma & gå på friskispass. Annars idag då? Jag var i skolan mellan 08.30-10.30 typ. Hade bara en lektion, sjukvård. Vi hade läxförhör, vilket gick bra :) Sen bleb det stan för mig, Johanna & sofia. Jag köpte skor, kofta & hudlotion. Som sagt, jag flaaagnar sönder nu :'( buhu. Så nu då? Jag har tänkt duscha snart, när min syrra blir klar. Sen ska jag bara kolla tv & ta det lugnt. Masse skulle ju egentligen hit ikväll, men jag sa till honom att jag var tvungen att plugga, vilket jag verkligen är tvungen till.. Men jag kommer inte ooorka. Borde egentligen börja med mitt engelska tal, men va fan.. Kan göra det nån annan dag, så tänker jag alltid ;) Så, jag skulle ju kunnat träffat baby idag ändå eftersom mitt plugg bli "osido-satt" Menmen, vi träffas ju imorgon ist.

ååh, jag kom på.. efter jag har duschat ska jag göra vaaarm oboý! :D
Jag fryser ihjäääääl!


Ocej, är han inte för söt?


Måndag

Skola idag råååh, ja vad säger man. Lite halv segt med Estet & idrott + att det var orientering. Men det gick bra. Fick reda på idag att jag inte änns behöver gå Idrott B, det är en tillval kurs, det kunde dem väl sagt liiite tidigare, nu har jag ju redan läst typ 10 timmar, & den är bara 50 timmar. Så jag stannar, det är ju alltid bra med lite extra poäng till högskolan + gratis träning. haha (a)

Annars idag har jag bara varit med Johanna, vi kollade film & snacka, tog det lugnt som vanligt, det är skönt efter en skoldag. Vi förhörde även varandra lite på läxförhöret som vi ska ha imorgon. Efter det slutar vi nog för dagen imorrn, för mentorstid brukar vi aldrig ha. Så det blir en kort dag imorgon, sköööönt. Efter det blir det stallet, sen kommer baby hem till mig? Förhoppningsvis. Jaja, nu ska jag nog sova, pusshejs!


myshelg

Mammas fest blev lyckad igår, hade tänkt att kila hemifrån rätt tidigt, men jag blev kvar hemma tills ca 23, hade mycket trevligt :) Efter det drog jag till M, vi kollade one tree hill & bara tog det lugnt. Baby var trött och somnade rätt fort, men jag låg vaken i kanske en timme & bara stirrade i taket & hörde honom snarka, haha. Men till slut efter massa bög med att vända sig fram & tillbaka där i sängen så somnade jag med. Och tidigt vaknade vi, typ halv 10, haha. Men vi låg i sängen till 1 typ, mys. Sen spela vi vänd tia, kolla one tree hill (bäst)! Efter det gjorde vi toast, eller Melissa gjorde åt oss, stackare, hon fick göra toast åt alla där hemma, hon stog typ i en halv timme vid den där toast maskinen innan hon fick lägga i sina egna mackor :/ men tack ska du ha! Sen skulle Masse försöka göra smoothie, alla tyckte den blev för lös först, men den blev faktiskt goood baby ;) Vid halv 6 kilade jag hem, tack för en mysig helg älskling, bio i fredags & hemmadag i lördags.

Imorgon är det skola, weeeei. Ser inte fram emot veckan, usch. Men men, måste man så måste man..


Lördag

Gårdagen var jätte mysig. Jag, Masse & Coffe gick på bio. Vi såg Patrik 1,5, dt är väl ingen film jag kan rekomendera, men helt okej var den :) Ibland vart det mycket skratt. Efter bion skulle jag köpa med mig Spicy hot till Masse, men killarna ville ha pizza. Men när dem väl kom in på Spicy så ändrade dem sig, så vi alla käkade därifrån ;) Gott! Älskar deras jordnötssås, som masse & coffe tyckte var det äckligaste dem någonsinn sätt & smakat på, hm okej?! Någon som håller med dem? Nej, tänkte väl det ;)

Nu är det lördag & det är fullt upp här hemma. Mamma håller på att göra pajer, mat, sallad & massor här hemma. Hon ska ju ha en liten fest ikväll. Själv ska jag snart på stan och leta skor, jag vill ha ett par nya "fest skor" Jag har tröttnat på mina andra, dvs klacken är snart av också, så det är nog dags att byta upp sig. Jag & Masse kanske ska på fest ikväll ju, så då kan jag ha dem ikväll, annars är det alltid bra till andra gånger, som krogen till exempel :) Nu är baby på cup, hoppas det går bra & spring inte ihjäl dina lungor nu, du är ju sjuk, då ska man inte springa alls! :@

Johanna vaaaaaaakna, vill ha med dig jöööh! :D

heeeeeeeeeeelg!

Min helg den ska tillbringas med min älskling! Ikväll ska vi på bio, Patrik 1,5, sen ska vi käka nånstanns. Får se vad det blir någonstanns, men jag har faktiskt kommit på ett förslag :) Sen ska vi hem till honom och bara ta det lugnt. Imorgon har han fotbolls cup och efter det kanske vi ska på fest. Fira coffes syster, najs, grattis till henne :) Men det är bara ifall M & C orkar efter cupen, hoppas på det! För det skulle vara roligt. Men annars ska bara jag & baby softa med one tre hill hemma hos honom, klagar inte på det heller, blir nog en toppen helg! ^^ Söndag är inte bestämd än, Johanna vill du kanske sola? ;)  Btw, min mamma ska ha 40-års fest imorgon också, så jag kanske ska hjälpa till lite på den. Typ vakta lilla Tilda som ska med, ^^ :D

Onsdag idag.

Igår var jag i skolan en kortis. När jag hade fikat på stan med ngr vänner och gjort lite ärenden så åkte jag hem för att ta det lite lugnt. Fast det blev istället att jag åkte direkt hem till M, :) Han vara där i kanske 45 min, sen drog jag vidare till Johanna, vi skulle nämligen på bio. Vi såg Sex and the city filmen, myyyycket bra film det där. Jag gillade den skarpt iaf, & sällskapet ska vi inte snacka om, det var toppen det med ;) Efter filmen så kilade jag hem till M igen & sov där. Vi träffas inte så mycket i veckorna längre för våra träningar krockar, så då får man passa på när man har tid. Hade iaf hel mysigt med honom som vanligt. Själv hade man sovmorgon i morse till 10.45, men har varit vaken sen 07.20 pga att M skulle till skolan. haha, men det är helt okej :) När jag kom hem vid 07.45 gick jag ut med Elsa en sväng och snackade med Sofia i tele, najs. Sen har jag ätit frulle med pappa & bara degat vid tv;n, skönt att komma up i tid & slippa stressa & bara göra ingenting! Nu ska jag & pappa hämta Johanna, sedan vidare till thaa school! Bye!

Måndag

Idag har jag varit i skolan, hade estet. Läraren i detta ämne är ju bara för störd. Helt sjukt asså, går inte änns att förklara, måste upplevas. Sen hade vi idrott, jag var inte med, var fortfarande lite förkyld. Så jag satt & snackade med Sofia vid sidan av, lika bra det ;)  Efter skolan var jag hemma hos Johanna, kollade lite avsnitt av en annan dekl av Köping, älska tobbe, haha skönas! Har inte mycket mer att säga, ha en bra dag. Nu ska jag umgås med mamma & Maja framför tv;n, bästa ni!


Idag är jag trött!

Slödag

Min dag har varit lite halv seg, & lite halv tråkig. Vaknade kl 1, jag försökte sova så länge som möjligt pga att jag ville vila ut kroppen & bli frisk igen. Det sägs ju att vila ska "laga" kroppen fortare, så vi får väl se hur det blir med den saken. Men men, dagen har gått segt. Johanna har främmande av släkt, så henne kan man inte träffa. Masse är med alla sina killkompisar, så honom ser man inte heller fläcken av. Nicole verkar ha gått under jorden eller ngt, för inte hör hon av sig inte, som hon skulle?! SÅ, vad ska jag då göra? Jag kollade nyss in tv.nu och det är faktiskt två bra program snart som jag ska kolla på, gossip & one tree hill! Så nu ska jag mysa ner mig med en filt i tvsoffan, vi hörs senare!


SAKNAR DIG BÄRRA!

usch jag är sjuk.. igen!

Idag är det lördag & vad har jag haft för mig egentligen?

Jag sov över hos min underbara pojkvän inatt. Kom dit vid 9 igår eller ngt, hade inte tänkt stanna över faktiskt eftersom jag var lite förkyld, men när han fårgade kunde jag inte motstå. För jag kände verkligen hur mycket jag hade saknat honom när jag kom dit, kunnde helt enkelt inte sluta pussa på honom.
Så jag stannade kvar där tills 2 idag ungerfär. Sedan for jag med familjen och handlade lite godis, mat, cola mm. Det är ju lördag ;) Sen när jag kom hem sov jag nästan två timmar, pga av att jag är jätte trött i hela kroppen pga. förkyldning.

Jag undrar om man får sämre imunförsvar när man har en partner? Man delar ju ofta bakterier om man kan säga så, det blir ju liksom en annan "närkontakt" än med vänner, familj etc. Jag brukar ha bra imunförsvar, men jag har blivit mycket mer utsatt för körkyldning och sånt det här året, undra om det kan bero på Massis? haha, nej men ni fattar vad jag menar. Bakterier överförs lättare, vilker kanske leder till alla mina dryga förkyldningar, som jag börjar bli van vid nu.
Väntar bara på att min hesa röst ska utbryta också, vilket den alltid gör när jag blir sjuk. Har inte blivit hes än vilket jag tackar gud för, men det kommer väl. Då låter jag som Brooke i one tree hill, fast värre!

Mysdag

Först gick jag till skolan för att ta ett äckligt skolfotto, usch hatar det! Sedan åkte jag hem till mormor för att luncha med henne. Hon hade gjort jätte goda ciabattas, med pärma skinka, brié ost, sallad, tomater mm. Mycket gott! Efter att vi hade ätit och snackat hur mycket som hellst så proppade hon i mig blåbärspaj (vilket jag inte alls gillar) MEN hennes var suuuper god! Eller så äre jag som har bäörjat blivit stor och inte längre är så matkräsen? Jag hade även med mig en liten present till henne, schampo och balsam i blåbärslukt som är till för färgat hår, ska även vara miljövänlig. Hon gillade dem starkt! :) Jag fick även ett jätte fint guldarmband av henne & två i silver, jätte fina! Dem ska jag vara rädd om, eftersom hon själv har bärt dem hela livet. Nu är jag hemma, eller jag har faktiskt varit hemma i två timmar snart. Börjar känna mig lite hungrig, så jag, pappa & maja ska laga mat, mys! Mamma är på spa med vänner (avis) & jeppe tränar väl eller ngt annat ROLIGT?!  Sen ska jag vara med Masse tror jag, men då kanske du ska börja med att svara i din telefon?! Tycker du har börjat bli dålig på det nu för tiden!!!!!


Jag är stolt över att få ha er till min mormor&morfar, ni är bäst (&söta) !<3

My day

Hej, jag vet att jag är dålig på att uppdatera min blogg, har liksom tappat suget lite. Men det kommer nog tillbaka igen sen när jag har lite mer att skriva. Just nu är dagarna rätt sega, terminen känns vara på sin start fortfarande och allt har inte kommit igång ordentligt, men det blir det nog också ändring på soon. Har inget mer att skriva nu förutom att jag har jävla tråkigt. Justefan, skolfotto imorgon, usch fy skjutton! Hatar skolfotto. Jag ska bara vara med på klassfotot eftersom det är sista året, enskillda fotot skippar jag!

Bye så länge!

HEJ IGEN :)

Sorry för den dåliga uppdateringen, har ju varit borta en vecka & sen har jag inte orkat eller haft tid att uppdatera sen jag kommit hem. Men en toppen vecka i Grekland hade jag & Johanna iaf, mycket sola, bada & vila :) Fast mest skratt tror jag ;) Men iaf, en underbar resa, måste göras om. Orkar inte berätta mer än så, ska sätta in en film med bilder senare som sammanfattar våran resa lite tydligare :)

Älskar dig mest Johanna, du är den bästa vännen som finns!


RSS 2.0